FN holder liv i palæstinensernes had til Israel og jøderne – men det danske Folketing lukker øjnene og fortsætter støtten

Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg blev forbavset over, at en tidligere minister forleden blev forbavset.

 

Christian Friis-Bach fra De Radikale var åbenbart forbavset over, at jeg forleden fra Folketingets talerstol fremlagde beviser på, at UNRWA bruger vores, Vestens penge på massiv terror-hjernevask af palæstinensiske skolebørn. Det ville den tidligere udviklingsminister da gerne se nærmere på, sagde han, nærmest lidt forbavset.

 

Omvendt er jeg forbavset over – og jeg har faktisk svært ved at tro på – at Christian Friis-Bach i sin tid som udviklingsminister 2011-2013 aldrig bed mærke i de utallige afsløringer af UNRWA-skolernes dyrkelse af hellig krig, af martyriet og af jøde- og Israelhadet, som gennemsyrer såvel lærebøgerne som skolelærernes daglige undervisning fra første til sidste skoledag.

 

Det er endda velkendt nede i det ellers stærkt palæstinenser-venlige EU-parlament. Så sent som i december 2023 lød det i en forespørgsel i EU-parlamentet, efter at EU i 2018, 2019, 2020 og 2021 forgæves havde klaget over UNRWA-undervisningen:

 

Parlamentet har igen og igen understreget, at antisemitisk indhold i palæstinensiske lærebøger, endda opfordring til vold, stadig ikke er blevet fjernet (…) trods de palæstinensiske myndigheders løfter til sine internationale partnere om at ville foretage forbedringer.”

 

Nu har jeg givet den forbavsede tidligere udviklingsminister en stak links, så han kan læse op på sit forsømte pensum; bedre sent end aldrig.

 

Hamas har infiltreret UNRWA

Det var dog ikke alene jihad-indoktrineringen i FN-skolerne, som var grunden til, at DF, LA og DD onsdag den 7. februar foreslog at inddrage dansk støtte til UNRWA, men fordi det nu står klart, at Hamas har infiltreret UNRWA totalt. Af de 13.000 UNRWA-ansatte i Gaza er over 99 procent lokale arabere, og der foregår intet i Gaza, som Hamas ikke har haft hånd i hanke med siden 2007.

 

Foreløbig er 12 UNRWA-ansatte afsløret i ren terror: opmagasinering og transport af Hamas-krigere og våben, aktiv deltagelse i massakren og i bortførelsen af israelske borgere den 7. oktober. Dem kaldte udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen for ”nogle rådne æbler i tønden”, og de skulle ikke ødelægge det hele for UNRWA. Alt tyder dog på, at hele FN-æbletønden er pilrådden, og at indholdet bør hældes ud.

 

Vil det være grusomt, hvis Danmark standser millionstøtten til UNRWA? Kommer Danmark i dårligt selskab? I så fald er dårligt selskab USA, Tyskland, Sverige, Japan, Frankrig, Schweiz, Canada, Storbritannien, Holland, Australien, Italien, Østrig, Finland, New Zealand, Island, Rumænien og Estland.  Lars Løkke Rasmussen hævdede, at de 17 lande slet ikke havde smækket kassen i, bare sat den på ”pause”. Javel – men så lad da også Danmark sætte hjælpen på ”pause”. Det vil være et passende signal at sende til araberne, som med skadefryd har vænnet sig til, at der altid bliver pukket på Israel.

 

Vores udenrigsminister taler i øvrigt ikke sandt, når han siger, at kun UNRWA kan redde palæstinenserne i Gaza fra at blive udslettet af sult og sygdom: UNICEF, FN’s Verdensfødevareprogram WFP og andre FN-organisationer må rykke ind og levere nødhjælp, mens UNRWA bliver grundigt afluset for Hamasterrorister og deres medskyldige. Indtil da må ethvert offer for krig, vold og sygdom lægges på Hamas’ og palæstinensernes eget dørtrin.

Morten Messerschmidt, MF for Dansk Folkeparti

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…