Sådan udhules danskheden: Nu er over to hundrede tyrkere blevet registreret som etniske danskere

Modelfoto: Privat

I Danmark er der i princippet forskel på at være dansk statsborger og etnisk dansker.

 

Men også kun i princippet.

 

Den 1. januar i år var i alt 33.677 personer med oprindelig ikke-vestlig baggrund blevet registreret som etniske danskere.

 

Blandt dem 231 tyrkere, som nu indgår i statistikkerne som ægte danskere og er dermed ude af statistikkerne som en del af den ikke-vestlige befolkningsgruppe.

 

Den bestod 1. januar i år af i alt 333.000 personer og af dem havde de 246.000 dansk statsborgerskab, men de bliver fortsat registret som ikke-vestlige og indgår således ikke i statistikkerne med videre som etniske danskere.

 

Det gør til gengæld andre ikke-vestlige

 

Sådan går det til, at en somalier pludselig bliver dansker

Selvom Mohammad med somalisk baggrund er født og opvokset i Vollsmose, er der intet til hinder for, at han ved fødslen bliver registreret som etnisk dansker.

 

Det vil ske, hvis blot en af hans forældrer er dansk statsborger og født som dansk statsborger, og i den forbindelse er det i øvrigt underordnet om fødslen eller fødslerne har fundet sted i Odense eller i Mogadisho.

 

Således er i alt seks somaliere nu registret som etniske danskere.

 

Systemet betyder, at flere og flere anden- og især tredjegenerationsindvandrere fremover vil blive registreret som etniske danskere.

 

Langt over tusinde fra Menapt er nu indfødte danskere

Ud af de lidt over 33.000 personer, som nu er registreret som indfødte danskere, stammer blandt andet små to tusinde eller helt præcist 1.719 personer fra de berygtede muslimske lande i Menapt-gruppen.

 

En gennemgang, som Den Korte Avis har foretaget på landesøgning, viser, at blandt de 24 Menapt-lande ligger følgende fem lande i toppen med efterkommere, der nu er registret som etniske danskere:

 

Forenede Arabiske Minerater: Her er i alt 307 personer nu registreret som værende indfødte og etniske danskere.

 

Libanon: Her er i alt 237 personer, primært palæstinensere, blevet registreret som etniske danskere

 

Tyrkiet: Her er i alt 231 personer ikke mere tyrkere, men er blevet til indfødte og etniske danskere.

 

Irak: Her er i alt 204 irakere heller ikke mere irakere, men kan tværtimod kalde sig indfødte danskere.

 

Marokko: Danmark giver kun i undtagelsestilfælde asyl til marokkanere, men alligevel er det med tiden lykkedes for 103 marokkanere at blive til indfødte danskere.

 

Asiater fra ikke-muslimske lande er i langt overtal

Næsten to tredjedele af de nu 33.677 udlændinge med dansk statsborgerskab, der nu er registreret som etniske danskere, stammer fra Asien.

 

Her er det især arbejdende indvandrere fra fem lande, og som man skal lede længe efter i kriminalregistrene, der dominerer:

 

Sydkorea: Her er i alt 7.841 sydkoreanere ikke mere af sydkoreansk oprindelse, men af dansk

 

Indien: Heller ikke i alt 2.836 personer kan længere kalde sig indere, men tværtimod etniske danskere.

 

Kina: Blandt efterkommere af kinesere i Danmark er der nu et antal på i alt 2.503 personer, der er blevet registreret som etniske danskere.

 

Thailand: Her er der i alt 2.459 personer, der på grund af deres forfædres tilhørsforhold til Danmark er blevet født og registreret som etniske danskere.

 

Sri Lanka: Fra den tidligere så berømte te-ø, Ceylon, har tamilerne været her så længe, at i alt 1.057 nyfødte er blevet registreret som etniske danskere.

 

De flittige og integrations parate er i overtal

Det billede, der tegner sig, viser, at det er de flittige og integrations parate, der er i langt overtal.

 

Så den vej omkring betyder det ikke alverden, at de indgår som etniske danskere i befolkningsfremskrivningerne.

 

Men med andre er det et stort problem

Til gengæld er det katastrofalt, at næsten to tusinde personer og deres efterkommere fra kriminelle, uintegrerbare og arbejdssky elementer fra muslimske lande nu og i stigende grad vil indgå i fremskrivningerne som etniske danskere.

 

Det giver et helt skævt billede af både det kriminelle Danmark samt de sociale og kulturelle udfordringer, landet kæmper med, når myndighederne på den måde skaber en regnearks-etnicitet, der intet har med virkeligheden at gøre.

 

Kilde til denne historie:

https://www.statistikbanken.dk/20021 (Tabelkode: KRYDS2)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…