Julevinen til and og flæskesteg

Getting your Trinity Audio player ready...

Om få uger er det juleaften, og et kendt dilemma i mange familier er, hvad der skal serveres af drikkevarer til julemiddagen. Man vil jo gerne have noget i glasset, der passer perfekt til andestegen og flæskestegen, og som ikke tømmer den i forvejen hårdt belastede pengepung.

 

Løsningen på problemet er: Prøv Ålborgfirmaet Sigurd Müller Vinhandels julevin “Plaisir de Noël” – Julens Glæde – til den moderate pris af 69,50 kr., der ikke vælter noget læs.

 

Det er 35. gang, at vinhandelen tilbyder denne deciderede julevin, der i alle årene har været fulgt af en gammeldags nissebog, som børnene elsker, og som medfølger gratis, hvis man køber 12 flasker af julevinen. Årets titel er “Nisseole på farten” skrevet og tegnet af Vilhelm og Carla Hansen.

 

Dette års vin, der traditionen tro kommer fra vinhuset Domaines Paul Mas i Sydfrankrig, er sammensat af 40% Syrah, 40% Grenache og 20% Mourvèdre. Disse druesorter giver henholdsvis fylde og farve, frugtsødme og alkohol samt struktur og styrke.

 

En kombination, der dækker de krav, som stegene med og uden sprød svær tilsat det klassiske tilbehør som rødkål, æbler og svesker samt fed sovs og sukkerbrune kartofler forlanger, hvis julemiddagen skal være perfekt.

 

Hvis Julens Glæde ikke tilfredsstiller alles smagsløg – nogen er jo vanskelige – så kan det anbefales dem at besøge Sigurd Müllers Vinhandels butik på Otto Mønsteds Vej i Aalborg SV. Her er et fornemt udbud af delikatesser og topvine til de kræsne samt specielle tilbud på vinkasser med indhold til jul og nytår.

 

Glædelig Jul!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…