INDVANDRING: Hallo, Sverige, er I der stadig?

Arkivfoto fra Sverige

Jo, det sagde han. Tro det, eller ej:

 

I et interview med Dagens Nyheter (15.2.) udtalte den svenske rigspolitichef Anders Thornberg, at han står helt uforstående over for, hvorfor netop Sverige har så mange kriminelle bander sammenlignet med andre lande.

 

Han indrømmer dog, at der er de, som hævder, at indvandringen skulle have en finger med i spillet. Om indvandringen faktisk har noget med sagen at gøre, vil han lade være usagt. Og hvorfor andre lande ikke har samme problem, som Sverige, ja, det har han heller ikke nogen særlig god forklaring på, så det mener han, man burde forske i.
Sagde han forske i ? Jo, det gjorde han.

 

Allerede i 2022 var der lige så mange skuddræbte i det lille indvandrerområde Järva i Stockholm, som i hele Norge samme år. Men den svenske politichef så vel – lige som statsminister Løfven -“inte utvecklingen komme”.

 

Hvad får de herrer egentlig deres gode løn for?

 

Og hvordan kan man undgå at følge med i hverdagen i sit land samtidig med, at bomber springer og kugler fløjter om ørerne på én. Det skal der gode fortrængningsmekanismer til for.

 

Under overskriften “Landet, der døde af skam”, skriver Klaus Ewald den 24.04.2022 i 24NYT:
“På 40 år har Sverige modtaget op mod tre millioner muslimske indvandrere. Hver tredje bosat i Sverige har fremmed rod, religion og kultur. Halvdelen af alle under 45 år har udenlandske rødder. Om føje år bliver svenskerne en minoritet. Svenskheden er som enhedskultur for landet i opløsning. Kun sproget er fælleseje. Fra at være et af verdens fredeligste lande topper Sverige i statistikken over antal voldtægter og no-go zoner med sharia-baseret og domineret tænkning. Islamiseringen vil overgå fra at være placeret i parallelsamfund til på sigt at blive mainstream.”

 

Ifølge EU-kommissionen har Sverige den værste økonomi i Europa med en årlig udgift på 280 mia. kroner, som er prisen for indvandringen.

 

“Kriminelle indvandrerbander vokser dramatisk i Sverige, og bid for bid får de magten over det ene område efter det andet. Især i Göteborg, hvilket fik en ansat i politiet, Maria Wallin, til at komme med en advarsel på tv: Hele områder i byen kontrolleres af kriminelle, der også infiltrerer det kommunale apparat, hvor store dele af kommunen er ved at blive overtaget af indvandrerbander.” (Den Korte Avis 27.10.2021).

 

Kun en bro skiller os fra vort gamle naboland, og fortsætter indvandringen fra Mellemøsten og Afrika til Danmark i samme omfang som i dag, vil vi med tiden få svenske tilstande med parallelsamfund og kriminalitet.

 

“Vi må tænke nyt og droppe den ligegyldighed. der kendetegner de fleste partier i udlændingepolitikken, herunder borgerlige partier som Venstre, De Konservative, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne, der siger, de vil have en “stram udlændingepolitik”, men intet gør for at ændre den politik, der langsomt fører os mod afgrunden”. (jp.dk 3.3.)

 

Er det ikke, som om man har hørt den remse før? Er den borgerlige opposition stendød?
Ifølge Det nationale integrationsbarometer, var der i januar 2023 i alt 910.898 indvandrere og efterkommere i Danmark, hvilket svarer til 15,4 pct. af den samlede befolkning. 579.457 har oprindelse i ikke-vestlige lande.

 

Indvandringen til Danmark fortsætter, mens Flygtningenævnet gør, hvad det kan, for at spænde ben for hjemsendelse af f.eks. syrere. “Sådan blev 4000 syrere til 40.000” fortæller Den Korte Avis (7.3.).

 

Politikerne har opgivet at få muslimske indvandrere i arbejde, og udbetaler dem nu en borgerløn. (www.asgeraamund.dk) En underdanighed over for kulturberigerne, der må grine godt i skægget af de naive og godtroende vantro, som skærer deres land ud i skiver og deler det rundt til gæsterne.

 

Er der noget at sige til, at denne generøsitet over for fremmede årligt koster danske skatteydere 90 mia. kr.

 

Uden job har en rumænsk mand levet 20 år i Danmark. Er der ingen, der har styr på noget? Åbenbart ikke. Så sejl endelig videre og skrot noget mere end minkerhvervet og store bededag, der er vel nok at tage fat på.

 

Men der kommer nok som sædvanlig en god løsning i morgen … på hvad ?

 

Har de folkevalgte med visse undtagelser i det hele taget en løsning på det rod, de nu gennem årtier har bragt vort land i, mens de med søforklaringer fejer udueligheden ind under gulvtæppet til alle de øvrige skandaler og “småting”.
Vi skulle ikke gerne ende som Sverige… vel?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…