Find det rette segboard til sommerens aktiviteter

Sommeren er her. Så det gælder bare om at komme ud og opleve og mærke verden. Men det er en god ide, at have en måde at komme rundt på. En oplagt mulighed er at køre på segboard. Det er både let, hurtigt og sjovt.

Hvad er et segboard?

Et segboard et et forholdsvis nyt køretøj, som er smart og hurtigt at komme rundt på. Det er uden styr, rat eller håndtag. Et segboard ligner et skateboard, men drives frem via motor, når du læner din krop frem. Altså et ret højteknologisk stykke legetøj og transportmiddel. Det kan gennemsnitlig køre op til 15 km/t. Og er du nybegynder, skal du lige vænne dig til at få teknikken på plads. Men hurtig føler du dig helt sikkert hjemme på dit segboard. Det er både sjov og et legetøj, men også et effektivt transportmiddel, der kan hjælpe dig med at spare meget tid.

I lavere prisklasse end segway

Storbroren segway er en forholdsvis dyr investering, hvis du vil eje din egen. Men et segboard er nede i en prisklasse, hvor langt flere kan være med. De fleste kan få råd til et segboard, hvis det prioriterer. Men selvfølgelig hænger kvalitet og pris, som ved alt andet, sammen. Derfor glæder det om at finde det bedste segboard i forhold til prisen.

Gå efter test, der findes online

Flere steder online findes test, der hjælper dig med at finde den rette løsning på segboard til lige præcis det behov som du har. Altså du kan gennemtjekke de, ofte, grundige tests, og ud fra de parameter, der er vigtige for dig, kan du så udvælge lige præcis det segboard, som du drømmer om. Du skal inden du vælger overveje hvor vigtig ting som hastighed, bluetooth, balancen i boardet, batterilevetid og selvfølgelig pris er for netop dig. Ved du hvad du vil have, er det meget lettere at finde det.

Også til børn

Segboard er også en super god til de mindre børn. De lærer som bekendt af de fleste super hurtigt, og der findes boards der er lavet specielt til børnene behov. Blandt andet findes flere med max hastighed på 15 km/t og som kan køre i det meste terræn. Disse kan uden problemer bruges på legepladser, faktisk også over en dørmåtte og lignende steder, hvor børn ofte opholder sig i timevis. Børn fortjener også at have det sjovt på et segboard.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…