Uledsaget mindreårig fra Afghanistan voldtager 11-årig – får betinget dom i Tyskland

Arkivfoto fra en anden sammenhæng/youtube

En ung mand fra det muslimske Afghanistan havde voldtaget en kun 11 år gammel pige. Angiveligvis havde han smidt sine papirer ud, og derfor var han alder ukendt. jihadwatch.orgjungefreiheit.de

 

Men han blev anslået til at være bare 16 år, hvorfor han kun fik en betinget dom på 2 år fængsel.

 

Sådan går det ofte overalt i Europa, når uledsagede mindreårige begår forbrydelser, ikke mindst seksualforbrydelser.

 

Ofte kommer gerningsmanden fra et ikke-vestligt muslimsk land.

 

Man må spørge sig selv om om det, vi i Vesten kalder voldtægt, en rettighed som muslimske mænd har ifølge islam. Det kaldes at tage sexslaver jf. koranens vers 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50 og 70:30.

 

Disse vers foreskriver tilsammen, at slavinder (læs: vantro) kvinder lovligt kan tages til seksuel afbenyttelse, såkaldt fanger af højre hånd.

 

Lovligt bytte er de kvinder som ikke er dækket til. Koranen siger : “Oh profet, sig til dine koner og døtre og kvinder af sande troende, at de skal lade klæderne falde ned over sig. For det vil være bedst at de giver sig til kende, sådan at de undgår at lide overlast”.

 

Det vil sige, at de kvinder som ikke er tildækket risikerer at lide overlast. I andre ord, så anses kvinder, som ikke er tildækket, at have status som vantro kvinder. En utildækket kvinde vil ofte straks blive overfaldet i Afghanistan, Somalia eller andre lande hvor koranens ord striks efterleves.

 

Men des i højere grad muslimen efterlever det som står i koranen, des mindre egnet bliver han til at leve i et moderne demokratisk frit samfund.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…