Folk skubbes ud foran tog – indvandrere er ofte gerningsmænd

Arkivfoto fra lignende begivenhed (DailyMail)

Sidste år registrerede man i Tyskland 29 tilfælde, hvor sagesløse mennesker helt umotiveret blev skubbet ned fra en perron og ud foran et tog. Det fremgår af oplysninger fra det tyske forbundspoliti. (BILD)

 

Et vanvittig højt og stærkt skræmmende tal.

 

21 af ofrene blev kvæstet. Lykkeligvis blev intet af ofrene i 2020 dræbt. Men det kunne sagtens være sket i en række af tilfældene.

 

8-årig dreng sendt i døden på skinnerne

Senest blev en 17-årig pige i april i år smidt ned på togskinnerne i den lille by Winterhausen i nærheden af Würzburg. Hun slap dog fra det med lette kvæstelser.

 

Så heldig var den otteårige dreng Leo ikke, da han i 2019 blev skubbet ned foran et lyntog, der kørte ind til en perron på Hovedbanegården i Frankfurt.

 

Han blev dræbt på stedet. Hans mor blev også skubbet ned på sporet, men hun slap fra det med livet i behold.

 

Et øjenvidne fortæller om reaktionen fra Leos mor, da det gik op for hende, hvad der var sket: ”Hun skreg frygteligt.” (BILD)

 

Politisk korrekt fortielse

Gerningsmanden var en migrant fra Eritrea.

 

Ud af de i alt 22 mistænkte, der sidste år blev pågrebet i Tyskland for den slags forbrydelser, hvor folk blev skubbet ned på togskinnerne, havde 15 personer ikke tysk statsborgerskab. (BILD)

 

En stor del af gerningsmændene til disse forbrydelser synes at være ikke-vestlige indvandrere.

 

Men i det politisk korrekte Tyskland fortier man dette mønster. De uhyggelige hændelser på togstationerne fører ikke til nogen debat om den slappe tyske indvandringspolitik.

 

Man nøjes med at diskutere, om man kan sikre togstationerne bedre, så det bliver sværere at smide folk ned på skinnerne.

 

Problemet kører videre. Myndighederne lader som ingenting – mens alle venter på næste gang, hvor et uskyldigt menneske lider en brutal død på togskinnerne.

 

Se video hvor betjent bliver skubbet ned på skinnerne og dræbt af et tog

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…