Kærshovedgård: Der er kun én effektiv løsning- udviste udlændinge skal fængsles og isoleres indtil de kan sendes ud

Afviste asylansøgere og kriminelle skal bo på Kærshovedgård - Foto: Statsfængslet Midtjylland

Af Martin Henriksen. Folketingskandidat på Sjælland. Medlem af DF’s hovedbestyrelse

 

Endnu engang er der problemer med dybt kriminelle udlændinge, som er fuldstændig ligeglade med Danmark og danskerne.

 

Sådan har det været ved Sandholmlejren. Masser af problemer i årevis med kriminelle udlændige og grædefærdige naboer, der fik deres hverdag ødelagt.

 

For at afhjælpe det, blev der indrettet et udrejsecenter på Kærshovedgård. Men problemerne flyttede selvfølgelig med, når de skruppelløse kriminelle udlændinge kunne komme og gå som det passede dem.

 

Senest har det været fremme, at afviste og udviste kriminelle udlændinge har forceret hegnet ved udrejsecenter Kærshovedgård ved Bording i Midtjylland.

 

Naboerne til udrejsecentret er naturligvis rystet over tingene, men sådan har det været i lang tid, og i ligeså lang tid har de fleste partier og politikere været ligeglade.

 

Eller rettere sagt, de er mere glade for de konventioner, der beskytter de kriminelle, end de er for lov og orden. Trist, men sandt.

 

Men hvad kan man egentlig gøre? Kan man overhovedet gøre noget? Svaret er: ja, naturligvis kan man gøre noget. Men vil partierne det?

 

Frihedsberøvelse

Dansk Folkeparti har igennem årene været fremme med mange forslag til hvordan myndighederne kan få bedre styr på udviste kriminelle udlændinge og afviste asylansøgere, således at de ikke frit kan gå rundt og begå kriminalitet rettet mod lovlydige borgere.

 

Jeg har selv foreslået, at de pågældende udlændinge frihedsberøves/fængsles på udrejsecentrene. Men ingen andre partier bakkede op, da jeg på vegne af DF fremførte forslaget i folketingssalen, dengang jeg sad i Folketinget.

 

Flere gange fremførte jeg også forslaget om at sende de pågældende udlændinge ud på en ø for at frihedsberøve dem der. Hverken jeg eller DF foreslog, at de skulle sulte, afskæres fra livsvigtig lægehjælp eller noget som helst i den stil. Men de skulle være adskilt fra resten af samfundet indtil de kunne hjemsendes. Det er pointen. Husk på, at de slet ikke må være her.

 

Hjemrejsecenter på en ø

Endelig, så lykkedes det efter flere års arbejde at overtale et politisk flertal til at sende dem ud på en ø. Det var et stort skridt i den rigtige retning, omend de ikke var helt afskåret fra omverden. Planen var naturligvis at få dem ud på øen, for så derefter at gå efter den totale frihedsberøvelse indtil hjemsendelsen kunne effektueres. Sådan havde vi arbejdet mange gange før. Desværre skiftede flertallet, og Socialdemokraterne droppede planerne. Derfor er problemerne fortsat ikke løst.

 

Grønland

Igennem årene har Dansk Folkeparti også luftede ideen om at isolere kriminelle udlændinge og afviste asylansøgere i Grønland. Det har DF gjort igen for ganske nylig, men igen, igen desværre uden at der kunne findes et flertal. Lad mig iøvrigt understrege, at de ville kunne isoleres fuldstændig fra lokalbefolkningen i Grønland, og de ville juridisk set fortsat være på dansk jord. Men de ville være fuldt og helt adskilt fra os andre og altså også fra dem, der bor i Grønland.

 

At der ikke er styr på de udviste kriminelle udlændinge er diverse politikere forarget og chokeret over. Men det burde de ikke være, for det har stået på i al den tid jeg kan huske.

 

Og det vil også fortsætte, så længe vælgerne giver partier som Socialdemokratiet, Venstre, Konservative med flere opbakning. For de pågældende partier vil helst nøjes med at tale om at gøre noget, for så derefter at håbe på at det går i glemmebogen. Den strategi har de førnævnte partier haft stor succes med ligeså længe jeg kan huske.

 

Men det skal være løgn, skal det. Jeg nægter at acceptere de andre partiers udenomssnak.

 

Jeg vil insistere på, at vi skal finde en løsning.

 

Den mest grundlæggende løsning er selvfølgelig, at man med en effektiv grænsekontrol sikre, at sådanne mennesker slet ikke kommer ind i Danmark – eller ind i Europa. Det kræver, at man er villig til at bryde med konventionerne.

 

Her og nu vil en løsning kun være effektiv, hvis frihedsberøvelse indtil hjemsendelse er en del af den. Det kan ikke være anderledes.

 

Grønland er et godt bud, men vi kunne såmænd også bure dem inde på de eksisterende udrejsecentre.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…