Mette Frederiksen begår løftebrud ved at hente IS-børnesoldater mfl. “hjem” til danske skoler

Arkiv-foto af drenge fra en lejr i Syrien (foxnews)

Af Martin Henriksen (DF). Folketingskandidat i Sjællands Storkreds. Medlem af Hovedbestyrelsen

 

Nu skal Islamisk Stats børnesoldater snart gå i danske børneinstitutioner og skoler med almindelige danske børn, og jo sådan set også med velintegrerede børn med indvandrebaggrund.

 

Det er konsekvensen, når regeringen med Mette Frederiksen i spidsen vil hente både voksne og børn fra Islamisk Stat til Danmark.

 

Det er rigtig skidt for Danmark, og vil utvivlsomt øge risikoen for terror på dansk jord.

 

Efter konsekvent at have afvist at “hjemtage“ unge IS-drenge, IS-piger og IS-voksne har regeringen nu skiftet holdning. Det fremgår af flere medier, at regeringen er i gang med at hente Islamisk Stats børn mfl. til Danmark.

 

Jeg vil gerne understrege så meget som jeg nu kan, at vi bl.a. taler om unge mennesker, der med stor sandsynlighed er trænet, uddannet eller præget til at angribe og hade Vesten. De bør derfor ikke hentes til Danmark.

 

Jeg er med på regeringens, Liberal Alliances, venstrefløjens mfl. argumentation, nemlig at man gør det for børnenes skyld. Det tror jeg, at mange kan følge et stykke af vejen. Men det ændre ikke på, at det ikke er gennemtænkt af statsminister Mette Frederiksen (S) at hente de pågældende personer til Danmark. Det er det virkelig ikke. Hvis man vil hjælpe, så bør det være i nærområderne. Her er de også tættere på deres egen kultur. Så lad det være en løsning.

 

At hente dem til Danmark er et løftebrud, det er kortsigtet, og det er uklogt og uansvarligt overfor danskerne.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…