Martin Henriksen: Vor tids racisme er først og fremmest rettet mod danskerne

Arkiv/skærmprint

Af Martin Henriksen (DF). Folketingskandidat på Sjælland, medlem af hovedbestyrelsen

 

Igen og igen hører vi i de store, statsstøttede medier om racisme som et fænomen der mest er rettet mod personer fra Mellemøsten og mod personer med indvandrerbaggrund. Men er det en korrekt gengivelse af virkeligheden? Det mener jeg ikke.

 

Virkeligheden er den, at der bl.a. er en del arabere, især arabiske mænd, der i den grad er racistiske og fordomsfulde over for dansk kultur og iøvrigt over for anderledes tænkende individer i det hele taget. Men det oplever man nok ikke, hvis man sørger for at være tilpas underdanig og nøjes med at nikke og sige ja på de rigtige tidspunkter. Måske er det derfor, at den politisk korrekte medieelite ikke ved hvad der foregår? Eller måske ved de det godt, men vil helst ikke tale om det? Det kan man jo gisne om.

 

Jeg understreger, at jeg ikke har noget behov for at påstå, at der ikke findes racistiske danskere. Men når det er sagt, så mener jeg, at debatten er misvisende og manipulerende, for den handler kun om, hvordan indvandrere, især muslimer, opfatter racisme, og hvad muslimer og muslimernes politiske venner mener. Der har ikke, som i slet ikke, været bredt fokus på den åbenlyse racisme, alt for mange danskere udsættes for hver dag i deres eget lokalområde og land.

 

Man skal naturligvis sige tingene på en pæn måde og tale ordentligt til hinanden. Det er klart. Det skal vi danskere også.

Men man kan med rimelighed overveje, om det er i orden at mene, at islam skal overtage Danmark, eller om det er i orden at råbe efter en dansker på gaden, at muslimerne overtager hans land? Det er sket mange gange, og er det egentlig ikke udtryk for en racistisk og nedladende holdning til Danmark? Det er da som minimum en overvejelse værd. Læseren kan forhåbentlig regne ud, hvad jeg mener.

Uanset hvordan og hvorledes man end vender og drejer det, så er det et faktum, at almindelige danskere udsættes for hån og nedsættende bemærkninger i områder med mange muslimer. Det er et voksende samfundsproblem, og det undrer mig dybt, at vi aldrig har haft en bred samfundsdebat om fænomenet.

 

Det undre mig, at medierne mfl. altid få det hele til at dreje sig om hvor racistiske danskerne er. Det er ikke nuanceret at fremstille tingene så ensidigt.

Jeg påstår ikke, at alle med muslimsk baggrund er racistiske. Men mange er, og det er, fordi islam som religion og ideologi lærer sine tilhængere at se ned på ikke-muslimer. Den enorme intolerance, der findes i de muslimske miljøer, rammer iøvrigt også personer med indvandrerbaggrund, som efter flertallets opfattelse er blevet for danske. Det er meget trist, at det er sådan.

 

Jeg har hørt flere groteske historier fra desperate danskere, der systematisk er blevet omtalt med nedsættende bemærkninger, alene fordi de er danskere. Og det er simpelthen, fordi racismen er så indgroet i den muslimske tankegang.

 

Mange i de muslimske miljøer går rundt og bekræfter hinanden i, at de har en kultur og en religion, der er mere værd end danskernes kultur, og de bekræfter hinanden i, at de som mennesker er bedre end os ikke-muslimer. Det er skrækkeligt at tænke på. Det er stærkt problematisk, og det bør belyses i den offentlige debat.

Men det er desværre en debat, som hverken de fleste partier eller de etablerede medier ønsker at rejse. De vil hellere fortsætte med at male et skønmaleri af islam og muslimsk kultur, og så vil de meget hellere tale om den racisme, som muslimerne påstår, at de udsættes for dagligt af det danske samfund.

 

Det passer bedre ind i deres verdensbillede.

Danmark har som samfund og land generøst, og naivt, åbnet grænserne for muslimsk indvandring, og til trods for denne danske generøsitet, så er vi stort set kun blevet mødt med religiøse særkrav, utaknemmelighed og utilfredshed over først det ene og så det andet. Jeg mener, at det bør stoppes. Jeg mener, at vi bør snakke om den racisme, som rammer alt for mange almindelige danskere i hverdagen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…