Dagens læserindlæg 5. juli: Tanker ved et politidrab

Tanker ved et politidrab

Af  Jørgen Casse

 

At blive vred, at harmes, at føle sorg over det hændte i Göteborg, følelses som at slå i en pude, det har ingen virkning. Politikerne vil ikke lytte, de vil ikke anerkende, at deres handlinger har dødelige konsekvenser, at befolkningen bogstaveligt lider under politikernes uansvarlige optræden.

 

Både jeg og hele den danske befolkning føler med den afdøde politibetjent Andreas Danmans familie ved tabet af deres søn og husbond. De egentlige mordere er politikerne. Det er hos Löfven og co. at skylden de facto ligger, de alene bærer ansvaret for den unge betjents død.

 

Men ikke kun det, de bærer ansvaret for alle de unødige lidelser som hele samfundet udsættes for, grundet den uhæmmede indvandring som politikerne har tilladt. Ikke kun har de tilladt denne, de har tilskyndet til at den kunne finde sted.

 

Löfven og andre svenske politikeres ønske om, at Sverige skulle være en humanitær stormagt, var og er en fejlslagen proklamation, der viser hvor verdensfjerne de i virkeligheden er, og hvis virkelige konsekvenser nu viser sig i al sin grusomhed. I har alle blod på jeres hænder. I alene bærer ansvaret for at dette kunne ske.

 

Desværre er det ikke kun i Sverige at den slags sker, Danmark har oplevet, at politibetjente målrettet er blevet trafikdræbt, eller hårdt såret af utilpassede individer fra hovedsageligt Mellemøsten og Afrika.

 

Politikere i alle europæiske lande bør skamme sig over den måde hvorpå de opfører sig overfor deres etniske befolkninger, og de lidelser de påfører dem ved den uhæmmede flygtninge/migrant politik de har og stadig fører.

 

Jeg og hele den danske befolkning bøjer vores hoveder i respekt og sorg over tabet af Andreas Danman, vores tanker er ved de efterladte. Må deres offer ikke være forgæves.

 

Ære være hans minde.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…