Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie fra Irak har trukket danske myndigheder rundt ved næsen – nu jages han i modbydelig mordsag

Foto: Politiet

Natten mellem torsdag og fredag var der voldsom tumult ved en beboelsesejendom på Nylandsvej i Køge. Det endte med, at en ung mand på 21 år døde.

 

Nu efterlyser politiet den 19-årige Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie. Han er mistænkt for at have en rolle i sagen om dødsfaldet.

 

Midt – og Vestsjællands Politi efterlyser den 19-årige Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie fra Sverige, som har bopæl i Rødovre. Politiet har mistanke om, at den 19-årige mand var til stede ved tumulten i Køge, og at han har en rolle i sagen, hvor en 21-årig mand fra Haslev senere afgik ved døden. Politiet har siden episoden efterforsket sagen intensivt for at klarlægge, hvad der skete på Nylandsvej.

 

Det 21-årige offer blev efter tumulten indbragt til Køge Sygehus, men politiet kunne ikke umiddelbart konstatere, at offeret havde hverken skud- eller knivlæsioner, men han var blevet udsat for stump vold.

 

Kort efter episoden anholdt politiet seks mænd, som blev afhørt til sagen, men de blev senere løsladt, da der blev ikke fundet grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Den efterlyste Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie har ikke tidligere været anholdt eller afhørt i sagen.

 

Det er ikke lykkedes politiet at finde den 19-årige Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie, og derfor beder politiet offentligheden om hjælp til at finde ham. Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie er fra Sverige, men har ingen fast adresse. Politiet har en formodning om, at han kan have taget ophold i Køge området.

 

Det er grotesk hvordan migranter som Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie kan trække myndighederne rundt ved næsen.

 

Han kommer fra Sverige hvor han er indvandret fra Irak. Men han har bopæl i Rødovre og menes at opholde sig i Køge.

 

Vi er ved at få en stor underverden af illegale migranter uden for myndighedernes rækkevidde.

Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie beskrives som: mand af irakisk oprindelse, 173 cm, almindelig af bygning. Han har en tatovering af en engel i nakken.

 

Politikommissær Kim Løvkvist, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi mener, at sagen udelukkende er relateret til en intern strid mellem personerne.

 

”Vores vurdering af sagen er, at offer og gerningsmand kendte hinanden, og at tumulten er opstået på grund af en intern strid imellem parterne. Vi er meget interesserede i at høre fra borgere, som har set den efterlyste, eller som ved hvor han opholder sig, så han kan blive afhørt til sagen, da vi stadig er i gang med at belyse omstændighederne omkring dødsfaldet” siger Kim Løvkvist.

 

Borgerne opfordres til at kontakte politiet, hvis man ser den 19-årige mand eller i øvrigt har oplysninger om, hvor den efterlyste opholder sig.

 

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

 

Denne tekst (inklusiv evt. billeder) er også tilgængelig på https://politi.dk/midt-og-vestsjaellands-politi/efterlyste-og-savnede-personer/19-årig-mand-efterlyses-i-sag-om-21-årigs-død-i-køge/2021/01/30

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…