Centerchef i Herning er frustreret og rasende over fortsat nedlukning

Det er helt hen i vejret, at Herning Centret og andre stor centre, skal holde deres butikker lukket i 4 uger mere. Undtaget er selvfølgelig fødevare butikker og Apoteket som i netop Herning Centret. Ganske få sælger varer ud af bagdøren, mens andre pakker varer, som kunderne kan hente, ved gitterlågen inde i centret.

 

Men det formilder slet ikke centerchef Kim Lauridsen i Herning Centret. Vi har udluftning 4 gange i timen, og her er udsædvanligt brede gange. Vi har tællere ved alle indgange, så her kan vi også begrænse kunde tilstrømningen.

 

Hvor er dokumentationen for fortsat lukning?

 

Det drejer sig faktisk om en rum tid, inden 21. April, hvor ingen kan opsætte beregninger for, at det ikke kan ske, som visse andre grupper lige nu og her. Julehandelen glippede, og nu er påskehandelen er skudt til tælling og det gør altså centerchefen aldeles rasende. Det er en varm politisk beslutning uden den fornødne dokumentation så langt frem. Således står de mange varer til de mindst 50 butikker i Herning Centret på lager lang tid endnu.

 

Som kunde i Herning Centret, fornemmer man den kolde og dystre stemning der hersker. Nogle af de mindre butikker er på randen af konkurs, idet regerings hjælpepakker slår til som en skrædder i helvede.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…