Tre arabiske drenge opførte sig som herrefolk over for dansk kvinde, der kom cyklende

Torsdag aften kom en kvinde cyklende ad Silkeborgvej mod vest i Brabrand – en bydel i Aarhus med mange indvandrere.

 

Hun krydsede Åby Ringvej og kom forbi et busstoppested, hvor der stod en gruppe på 3-4 drenge. Det oplyser politirapporten fra Østjyllands Politi, som videregiver dette signalement af drengene:

 

12-15 år gamle, 150-160 cm høje og arabiske af udseende – den ene bar en sort hættetrøje, mens en anden var iført en sort dynejakke.

 

Da kvinden var kommet forbi busstoppestedet, mærkede hun et kraftigt ryk i den skuldertaske, hun bar. Der blev rykket så voldsomt i tasken, at hun væltede på cyklen.

 

Opførte sig som herrefolk

Kvinden holdt dog godt fast i tasken, mens gerningsmændene fra busstoppestedet forsøgte at rive den ud af hænderne på hende.

 

Hos drengene var der ingen beklagelse eller fortrydelse at spore over den hårde medfart, som kvinden var blevet udsat for.

 

Tværtimod. Drengene opførte sig, som om de var herrefolk, der kunne gøre, hvad der passede dem over for en fredelig dansk kvinde.

 

Kvinden tog kampen op

Men kvinden kæmpede hårdt imod – formentlig mere, end de unge arabiske forbryderspirer havde regnet med. Hun holdt godt fast i tasken, mens de forsøgte at rive den ud af hænderne på hende.

 

Der blev revet så hårdt i tasken, at remmen til sidst gik i stykker. Så løb gerningsmændene fra stedet og ind i et villaområde med tasken.

 

Det ville kvinden dog ikke finde sig i. Hun fortsatte kampen mod de unge arabiske voldsmænd. Hun løb efter dem gennem flere haver og tilbage til busstoppestedet, hvor hun kunne se dem springe på buslinje 11 mod Harlev. Kvinden nåede ikke selv bussen.

 

Så drengene slap af sted med deres herrefolksmanerer. De synes at opfatte danskere som svage ofre, der er lette at tryne.

 

Magtdemonstration

Hvornår har man set arabiske drenge, der røvede en arabisk mand eller kvinde i fuld offentlighed? Hvornår har man set arabiske drenge slynge en arabisk kvinde omkuld på gaden?

 

Nej, vel? Vi ser bandelignende opgør mellem indvandrergrupper. Men ikke araberes overfald på tilfældige, ikke-kriminelle arabere.

 

Dette var ikke bare et gement røveri. Det var også en magtdemonstration – i dette tilfælde mod en dansk kvinde.

 

Kvinden fik trods alt sendt et vigtigt signal

Kvinden tabte sin ihærdige kamp for sin taske. Men man må håbe, at dansk politi kan give hende oprejsning ved at få fat i gerningsmændene og tasken.

 

Man kan dog have sine tvivl. De er over alle bjerge, og det er næppe nogen nem sag at finde dem.

 

Men den angrebne danske kvinde fik trods alt sendt et vigtigt signal. Et signal om, at hun ikke ville finde sig i, at arabiske drenge indtager gaderne og giver den som herrefolk over for danskere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…