Video: Muslimsk bønnekald gjalder ud over indvandrerghettoen Gellerup – DF raser og kræver S-borgmester står til regnskab

Muslimsk bønnekald i Gellerup

I fredags (den 24. april) lagde Fredens Moské en højst usædvanlig video ud på deres Facebook-side.

 

På videoen hører man bønnekald, mens forskellige billedeklip viser, at bønnekaldene kan høres vidt omkring. Til sidst i videoens ses en imam stående med en mikrofon på en fodboldbane. Se videoen her:

 

https://www.facebook.com/FredensMoske

 

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at det var en video fra et sted i Mellemøsten. Men det er det ikke. De markante boligblokke rundt om fodboldbanen afslører, at vi er i Danmark. Midt i Gellerupparken i det vestlige Århus.

 

Videoen viser således muslimske bønnekald for fuld udblæsning i Danmarks anden største by og er angiveligt i anledning af, at det er den første dag i Ramadanen (24. april).

 

Den slags hører ikke til i Danmark!

 

Danmark er et kristent land, og derfor skal det kun være de danske kirkeklokker, som høres i Danmark.

 

Andre religioner må respektere og forstå, at nok har vi i Danmark religionsfrihed, men vi har ikke religionslighed. Hvis man offentligt vil indkalde til bøn på den måde, er der massevis af muslimske lande, hvor man kan gøre den slags, og der skal man være velkommen til at flytte til.

 

Der skal ikke lyde religiøse islamistiske bønnekald over Danmark.

 

Som det ses af videoen, så har der været tale om en meget højlydt begivenhed. Bønnekaldet kunne høres vidt omkring i Gellerup. Der er tale om en voldsom magtprovokation, som blot er med til at understrege, at der i Gellerup fortsat findes massive muslimske parallelsamfund.

Der bruges milliarder af skattekroner på at bekæmpe de massive integrationsudfordringer, der er i Gellerup, og på at få gjort området til en attraktiv bydel. Men hvem vil bo i det område, hvis man i fremtiden måske skal høre på muslimske bønnekald op mod fem gange dagligt?

 

Fredens Moské, som står bag videoen, er ikke en ukendt moské i Danmark. I 2016 var moskéen en central aktør i TV2s dokumentarserie Moskeerne bag sløret. Her blev det blandt andet afsløret, hvordan Fredens Moské opererede med et sharia-råd, som mente at flerkoneri er acceptabelt, ligesom de opfordrede kvinder til at finde sig i vold fra deres partner.

 

Dansk Folkeparti vil nu tage sagen op med borgmesteren for blandt andet at få afklaret, om Århus Kommune har været bekendt med bønneindkaldelsen, og om der er givet tilladelse til det.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…