“Stop for udstedelse af nye opholdstilladelser på udlændingeområdet indtil der er styr på coronavirussen”

Foto: Dansk Folkeparti

Af Fhv. MF, Martin Henriksen. Medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

 

Statsministeren, myndigheder og medier med flere bruger meget tid på at forklare befolkningen, hvor alvorlig hele situationen omkring den nye coronavirus er. Og det er der sikkert mange gode grunde til.

 

Så jeg vil foreslå, at regering og Folketing af hensyn til folkesundheden indføre et øjeblikkeligt stop for udstedelse af nye opholdstilladelser på udlændingeområdet indtil der er styr på coronavirussen.

 

Det skal naturligvis dække alle former for opholdstilladelser. Så jeg foreslår reelt et indvandringsstop.

 

Om ikke andet, så indfør det i forhold til de lande, hvor der er konstateret tilfælde af coronavirus.

 

Logikken halter, når man fraråder større forsamlinger

Ja, der vil sikkert være dem, der mener at det er useriøst, men så vil jeg til gengæld spørge:

 

Hvad er egentlig logikken i at statsministeren og myndighederne vil lukke ned for forsamlinger og arrangementer med over 1.000 deltagere samtidig med, at man tillader en årlig indvandring på mellem 70-80.000 udlændinge.

 

Det er det antal opholdstilladelser, der hvert år bliver udstedt.

 

Oveni det skal man lægge alle de visumtilladelser, der gives hvert år, hvilket typisk er på mellem 100.000-150.000 til udlændinge fra alle mulige forskellige lande.

 

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg gerne ser at indvandringen, coronavirus eller ej, reduceres kraftigt. Men uanset om man er for eller imod en reduceret indvandring, så bør man støtte op om et midlertidigt stop.

 

Det er ikke ment for sjovt. Det er i fuld alvor.

 

Er det politisk farligt, eller er det bare politisk ukorrekt?

Coronavirussen har lukket krydstogtskibe ned. Det frarådes at rejse til bestemte lande og områder og så videre. Alle de kloge, eller i hvert fald mange af de kloge siger, at det skal tages meget alvorligt.

 

Men hvorfor taler vi så ikke om det i forhold til det nye migrantpres fra Syrien og Tyrkiet der nu truer mod Europa, eller i forhold til den generelle indvandring?

 

Er det for politisk farligt, eller er det bare politik ukorrekt?

 

Vi er tilsyneladende hele tiden to skridt bagefter. Hvis pointen er, at vi ikke skal sprede den her virus ud i Danmark, så er vi nødt til at tage situationen mere alvorligt.

 

Som jeg kan forstå det, er der ikke nogen screeninger, som effektivt kan forhindre, at der kommer smittede ind i landet. En alternativ løsning kunne være at sætte asylansøgere i karantæne i en bestemt periode.

 

En logik for burhøns, som flertallet på Christiansborg ikke fatter

Regeringen med flere bliver nødt til at forholde sig til, at spredningen af coronavirus hænger meget nøje sammen med indvandringen og globaliseringen.

 

Det er faktisk logik for burhøns, også selvom flertallet på Christiansborg ikke forstår det.

 

Det har været velkendt, at indvandringen blandt andet fra asylproducerende lande har medført, at der er kommet sygdomme til Danmark, som vi ellers troede at vi var blevet fri for. Det har vi ikke taget alvorligt.

 

Måske det er på tide, at vi begynder at tage det alvorligt.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…