Sikandar Siddique vil have islamisk tørklæde tilladt i politi og forsvar – han vil gøre Danmark mere muslimsk

Sikandar Siddique har stiftet partiet Frie Grønne og satser på at samle underskrifter og vælgere, så partiet kommer i Folketinget ved næste valg.
Han har forladt Alternativet og er i dag løsgænger i Folketinget. Nu kan man så få en forsmag på, hvad der sker, hvis Frie Grønne kommer i Folketinget.
Partiet vil gøre Danmark mere muslimsk.
Sikandar Siddique og Frie Grønne har således netop søsat en en kampagne for retten til at bære muslimsk tørklæde også på offentlige arbejdspladser.
Det skal vel at mærke også være tilladt at bære muslimsk tørklæde i politiet, forsvaret og beredskabet. Det skriver han på Facebook.
Religion er en privat sag, og synlige religiøse symboler bør ligesom synlige politiske symboler ikke kunne at bæres på offentlige arbejdspladser.
Hijab, det muslimske tørklæde er desuden symbol på en ekstrem kvindeundertrykkelse. I rettro islam er kvinden underlagt manden. Det fremgår af sura 4:34, at “mænd står over kvinder”. Kvinden er underkastet manden, og han har ret til at slå hende.
Men hijab markere også det grundlæggende skel i islam mellem muslimer og ikke-muslimer.
Ifølge rettro islam står muslimer over ikke-muslimer.
Rettro muslimer har pligt til at udbrede islam og arbejde for kalifatet, et muslimsk samfund der bygger på sharia.
Rettro islam er ikke bare en religion. Den er en politisk ideologi, der giver retningslinjerne for, hvordan samfundet bør indrettes. Denne politiske ideologi er i direkte modstrid med de grundværdier, som det danske samfund bygger på.
Derfor har der altid været en særlig principiel modstand mod hijab i politi og forsvar.
Det er denne politisk islam, som den franske præsident Macron lige nu bekæmper indædt.
Det franske samfund har længe forbudt hijab i blandt andet franske skoler netop ud fra en modstand mod politisk islam, der står i modstrid med de franske sekulære værdier.
Peter Kofod fra Dansk Folkeparti har på Facebook reageret på Sikandar Siddiuqes opslag:
Det her kan altså gøre mig vred!😡
Frie Grønne fører aktiv kampagne for det islamiske hovedtørklæde. Et symbol, der over hele verden, hvor islam vinder frem, står for undertrykkelse af piger og kvinder.
Det skal vi IKKE blåstemple i Danmark. Vi skal IKKE acceptere islamiseringen af Danmark!
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…