Radikale, SF og Enhedslisten vil hente flygtningebørn fra Grækenland til Århus – DF er imod, men hvad siger S

Jacob Bundsgaard, socialdemokratisk borgmester i Aarhus

 

Af Jakob Søgaard Clausen, 1. suppleant til Århus Byråd for DF

 

I aften skal Århus Byråd behandle et kontroversielt forslag fra Radikale, SF og Enhedslisten. Partierne ønsker nemlig, at byrådet skal pålægge borgmester Jacob Bundsgaard (S), at rette henvendelse til udlændinge- og integrationsministeren med et budskab om, at Århus gerne vil tage imod uledsagede flygtningebørn fra flygtningelejre i Grækenland.

 

Århus Stiftstidende har lavet deres egen online afstemning blandt deres læsere, og her viser resultatet en stor modstand mod de røde partiers forslag. Læs mere her: https://stiften.dk/artikel/afstemning-b%C3%B8r-aarhus-%C3%A5bne-d%C3%B8rene-for-uledsagede-flygtningeb%C3%B8rn?fbclid=IwAR1WPzT0bhYkPxV0URpthLfuZHq5Abbj5b-xVpVFUgtFIRBrumo0wR1o2Vo

 

Det kommer forhåbentligt ikke som en overraskelse for nogen, at vi i Dansk Folkeparti på ingen måde kan støtte de røde partiers vanvittige forslag. Århus står i den skønne situation, at antallet af flygtninge, som kommunen skal modtage, falder. Faldet skyldes nemlig den strammere udlændingepolitik, som Dansk Folkeparti har fået igennem før valget, og resultatet heraf er, at der er markant færre flygtninge til omfordeling i Danmark.

 

Dén positive udvikling ser vi ingen grund til at ændre på ved at rejse til Grækenland for at hente flere flygtninge.

 

Uroligerhederne i Gellerup for et par uger siden, hvor politiet flere gange blev angrebet med fyrværkeri og kasteskyts samt de seneste problemer på Århus Ø, viser med al tydelighed, at vi i Århus fortsat har massive problemer med integrationen.

Ghettoerne udforer vores samfund på en lang række af punkter. Vi er presset af dem økonomisk, kulturelt og ikke mindst sikkerhedsmæssigt.

 

Den slags bliver kun værre, hvis der kommer flere uintegrerbare flygtninge hertil. Derfor siger Dansk Folkeparti klart nej til de røde partiers forslag.

 

Partierne skylder i øvrigt en forklaring på, hvor økonomien til deres forslag skal komme fra? Er det ældreområdet der skal betale? Skal pengene gå fra folkeskolerne eller er det de handicappede, der skal holde for? Flygtninge koster millioner af skattekroner – penge, som vi i stedet kan bruge på velfærd. Og det er netop det, som Dansk Folkeparti ønsker, og derfor mener vi, at Århus i stedet helt burde fritages fra at modtage flygtninge.

 

Forslaget kan læses via dette link: https://www.aarhus.dk/demokrati/politik/dagsordner-og-referater/vis-dagsorden/v/16009/aarhus-byrad/dagsorden/2020-06-24/?agendaId=479760#27

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…