Jeg har oplevet, hvordan unge indvandrere ødelægger ny bydel i Århus

Palæstinensisk flag fra en lejlighed i Helga Pedersens Gade (Arkivfoto: Privat)

 

Af Jakob Søgaard Clausen, 1. suppleant til Århus Byråd for Dansk Folkeparti

 

Århus Ø er en ny bydel på den gamle del af Århus containerhavn. Den nye bydel byder på massivt nybyggeri tæt på vandet, og tiltrækker mange mennesker, når temperaturen stiger, og aftenerne bliver længere. Folk valfarter til og nogle kommer langvejs fra. Ja, nogle kommer endda helt fra den vestlige del af Århus. Ude fra ghettoerne.

Der er tale om en gruppe af unge utilpassede indvandrerdrenge fra de store muslimske parallelsamfund i det vestlige Århus.

 

De kører rundt i deres store muskelbiler, laver gaderæs, hjulspin og hvad de ellers kan finde på af ulovligheder med deres store biler. De samles i grupper, er højrøstede og suser rundt på elløbehjul til stor gene for områdets beboere.

 

Ifølge de lokale på Århus Ø, så sælger de invaderende grupper også stoffer, ligesom forbipasserende må finde sig i stødende tilråb og truende adfærd.

 

Den sidste weekend i maj gik det galt for en ung fyr på 22 år, som var ude og lufte sin hund. Måske han gav et skævt blik? En kæk kommentar? Han endte i hvert fald efter egen forklaring på jorden i fosterstilling, mens en gruppe på intet mindre end 10 friske unge mænd slog og sparkede løs. Fyr og hunden slap heldigvis uden alvorlige skrammer.

 

Østjyllands Politi dukker gerne op i ny og næ på Århus Ø og udskriver et par færdselsbøder. Ifølge den unge gut, der blev overfaldet, var Østjyllands Politi imidlertid ikke til den store hjælp, og hans overfaldsmænd slap væk.

 

Århus Kommune har også reageret og har sat ind med blomsterkummer og fartbump. Så kan de bøller sgu lære det, kan de…

 

Situationen på Århus Ø illustrerer desværre blot en situation, som Danmark såvel som resten af Vesteuropa er udfordret af: En alt for stor ikke-vestlig indvandring fra primært Mellemøsten og Afrika.

 

Så stor, at reel integration i det omkringliggende samfund er – og altid har været – et fatamorgana. Problemerne har fået lov at vokse sig store. Konsekvenserne mærker vi nu.

 

Spørgsmålet er: Hvor længe skal vi finde os i det?

 

Kilder:
Jeg har selv oplevet problemerne, når jeg har været på Århus Ø, mens ellers har Stiften også skrevet om problemerne:

https://stiften.dk/artikel/hundelufter-jeg-blev-overfaldet-p%C3%A5-aarhus-%C3%B8-politiet-ville-ikke-anholde-gerningsm%C3%A6nd

https://stiften.dk/artikel/beboere-r%C3%A5ber-op-aarhus-%C3%B8-h%C3%A6rges-af-bilr%C3%A6s-og-uro-igen

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…