Islamisk Trossamfund bruger coronakrisen til at argumentere for bønnekald fra deres moskeer 

Bønnekald i et svensk boligområde (Arkiv/You Tube)

Af Martin Henriksen. Medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse 

Moskéer og menigheder skal have lov til at sende bønnekald, da danske muslimer nu ikke må mødes under ramadanen.

 

Sådan lyder opfordringen i et åbent brev fra Dansk Islamisk Trossamfund til kirkeministeren, integrationsministeren og flere borgmestre, hvor trossamfundet ønsker at ‘udviske misforståelser’.

 

– Baggrunden for anmodningen er psykisk støtte til muslimer, mens den over for ikke-muslimer vil være bevis på, at Danmark er et mangfoldigt land, der respekterer forskellighed, forklarer landsformanden Mustafa Incikli til EB.dk.

 

Ifølge landsformanden er det meningen at bønnekaldet kun skal kunne høres fra ti meters afstand, så det alene er tilfældigt forbipasserende, der hører bønnekaldet.

 

Jeg mener, at alle danskere er forpligtet til at tage skarpt afstand fra de pågældende muslimers stærkt ubehagelige forsøg på at udnytte coronakrisen til at indføre mere islam i det offentlige rum.

 

De pågældende muslimer burde ærlig talt skamme sig. Men det gør de ikke, for de skyr ingen midler, og de benytter enhver chancen til at proppe islam ned i halsen på alle os ikke-muslimer. Deres tilgang til emmet er afslørende.

 

Begrundelse fra Dansk Islamisk Trossamfund er, at moskeerne skal have lov til at foretage bønnekald, da muslimerne ikke må mødes under ramadanen pga. coronavirussen. Det er beskeden fra Dansk Islamisk Trossamfund i et åbent brev til den danske offentlighed, regeringen og flere borgmestre.

 

En anden begrundelse for muslimske bønnekald er et ønske om psykisk støtte til muslimer, mens den tredje begyndelse handler om at vise alle ikke-muslimer, at Danmark er et mangfoldigt land, hvilket alle tænkende individer forhåbentlig kan se det absurde i, al den stund at der lige præcis er plads til nul forskellighed og mangfoldig i et samfund, hvor islam spiller en dominerende rolle. Det er velkendt, eller rettere sagt, det burde være velkendt for de fleste danskere at islam og muslimer kun trækker “mangfoldigheds” kortet indtil de har fået tilpas meget magt, og derfor ikke længere behøver de naive og godtroende vantros velvilje.

 

De pågældende muslimers opførsel overrasker ikke, men ikke desto mindre er det dybt respektløst, uanstændigt og stærkt upassende overfor alle fornuftige mennesker, at herboende muslimer nu vil indkalde offentligt til muslimsk bøn fra deres moskeer. Nogen steder sker det faktisk allerede, formentlig uden nogen former for godkendelse. Det er rystende, hvor svage mange desværre er i forsvaret for dansk kultur og i kampen mod islam.

 

Jeg kan kun sige: Nej, nej og atter nej.

 

Vi skal ikke have muslimsk bønnekald i Danmark. Vi burde tværtimod lukke samtlige moskeer i kongeriget, fratage dem deres anerkendelse som trossamfund og i det hele taget forbyde så meget af islam, som overhovedet muligt. Islam hører ikke til i Danmark. Så klart kan det siges.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…