Antallet af voldtægter stiger – men politiet har travlt med at køre asylansøgere med fri indrejse fra grænsen og til Center Sandholm

Antallet af kvinder, der har anmeldt voldtægt, er nu det højeste nogensinde.

 

Således oplyser Danmarks statistik, at i alt 290 kvinder anmeldte voldtægt i første kvartal i år. Det svarer til mere end to voldtagne kvinder hver dag.

 

Til sammenligning lå antallet af anmeldelser i første kvartal 2014 på i alt 87 voldtægter.

 

Det sker samtidig med, at udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har beordret politiet til at køre de asylansøgere, der i modsætning alle andre fortsat har fri indrejse i Danmark, fra grænsen og til Center Sandholm.

 

Og det er de typer, politiet kører med, der begår flest voldtægter

Efter den mellemøstlige tilstrømning af flygtninge, der ender med at blive indvandrere og derpå danske statsborgere, er antallet af voldtægter steget dramatisk i situationer, hvor den voldtagne kvinde aldrig før har set gerningsmanden.

 

Af samme grund er det de færreste sager, der opklares.

 

I 2018 blev i alt 69 mænd dømt for voldtægt, og af dem var næsten halvdelen eller i alt 30 af ikke vestlig oprindelse.

 

Blandt dem var der otte asylansøgere, der alligevel vil få deres sag behandlet.

 

Hvis det viser sig, at de er berettiget til at få asyl, vil de ikke vil blive sendt tilbage, men vil kunne blive i Danmark på såkaldt tålt ophold, indtil de frivilligt rejser ud.

 

Heller ikke indvandrere med dansk statsborgerskab vil blive udvist, uanset hvor grov og farlig voldtægten har været.

 

Mindst ni voldtægtsdømte med flygtningebaggrund blev i udvist i 2019

Selvom netop voldtægter er svære at opklare, og især når politiet står med et signalement, der blot omfatter en mand af mellemøstligt udseende i mørkt tøj, sker det som nævnt alligevel, at det lykkes for politiet at opklare en række sager og få gerningsmændene dømt.

 

En overfladisk gennemgang af voldtægtssager sidste år viser, at i hvert fald minimum ni indvandrere med flygtningebaggrund er blevet dømt for voldtægt og udvist.

 

Nogle af sagerne har været særdeles grove.

 

Således blev en 30-årig somalier i marts sidste år ved Byretten i Aarhus idømt psykiatrisk forvaring på ubestemt tid og udvisning for bestandig efter en grov voldtægt mod en 26-årig kvinde i Botanisk Have i Aarhus.

 

”Der er tale om en grov voldtægt, hvor kvinden blev udsat for både vold og trusler og efterfølgende blev tvunget til at tåle, at manden tog billeder af hendes nøgne krop. Jeg er derfor tilfreds med, at et enig nævningeting fulgte min påstand om anbringelse på en psykiatrisk afdeling og udvisning for bestandig,” sagde anklager Tanja Fogt i en pressemeddelelse efter domsafsigelsen.

 

Voldtægt og drabsforsøg under voldtægten

Den 28.juni sidste år afsagde Retten på Bornholm dom med syv års fængsel og udvisning for bestandig i en sag med næsten ufattelig mellemøstlig brutalitet.

 

Der var tale om en 28-årig mand, der om natten trængte ind i lejligheden til en 18-årig kvinde, der lå og sov og forsøgte at voldtage hende, medens slog hende i ansigtet og truede med at slå hende ihjel.

 

Hun gjorde imidlertid så kraftig modstand, at det lykkedes hende at vride sig fri og flygte ud af lejligheden, men blev indhentet på græsareal.

 

Her blev hun væltet om på ryggen og voldtaget. Under voldtægten tog udlændingen så voldsomme kvælergreb på hende, at det bagefter ved undersøgelsen på hospitalet viste sig, at hun havde været i livsfare.

 

Og udviklingen med den en brutal mandskultur, der i form af flygtninge kommer ind i landet, fortsætter i fin stil.

 

Selv i en situation, hvor grænserne er lukkede.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…