Utrygheden er steget på Indre Nørrebro og på Vesterbro

Borgerne i 11 ud af 13 bydele føler sig mere trygge end i 2009 og 2018, men altså ikke beboere på Vesterbro og Indre Nørrebro.

 

Politiet mener at massiv indsats mod bandeuroligheder (hovedsagelig ikke etnisk danskere ) og indsatser mod lommetyve (hovedsagelig ikke etnisk danskere) , indbrud  samt fartdæmpning har været forebyggende.

 

På Vesterbro færdes mange udefra. Jeg oplever fx følgende:

 

Der lugter af urin & fæces og affald flere steder i bydelen. Især omkring “Den fordærvede trekant”:  narko-hjælpecentralen på Halmtorvet, hvor der overnattes i det fri uden toiletter; ud for opholdsstedet for narkomaner Kvægtorvsgade; og ved narko-indtagelsesstedet Skyen på Mændenes Hjem i Istedgade. Her er flertallet af “kunder” ikke etniske danske.

 

Romaere endevender kommunens skraldespande oftest uden at samle op igen, og forsøger adgang til aflåste gårde. Alkoholiserede romaer sover den ud på Otto Krabbes plads, hvor der jo heller ikke er toiletter og buskadset derfor lugter hæsligt af fæces og urin.

 

Desuden kommer mange festglade unge danskere og udlændinge gennem Vesterbro og i Kødbyen. En del går ikke lige hjem, men henter mere  alkohol proviant i de (udenlandsk ejede) kiosker, med masser af smadret glas i bydelen til følge. Det er således en af sommerens faste “fornøjelser” for vovse-poter og cykler at blive punkteret af glasskår.

 

Læs mere her.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…