Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede

Colourbox

Mandag omtalte Den Korte Avis en omfattende razzia, som tysk politi lørdag aften gennemførte mod kriminelle arabiske familieklaner. Klanerne har især deres rødder i Libanon.

 

Aktionen foregik i seks byer i Ruhr-området. Den rettede sig mod cafeer, vandpibebarer, spillebuler, diskoteker og enkeltstående personer.

 

Mere end 1500 personer blev undersøgt. Politiets indsats rettede sig især mod ulovligt arbejde, hvidvask af penge, tobak og spiritus uden banderole, stjålne varer, ulovlige våben, dårlig hygiejne og overtrædelse af bygningsreglementet.

 

Også et stort antal køretøjer blev tjekket for blandt andet ejerforhold og indregistrering.

 

Udover den konkrete politikontrol for kriminelle aktiviteter var razziaen et led i at stresse de kriminelle arabiske familieklaner, som har fået en enorm magtposition i mange store tyske byer.

 

Den Korte Avis har ved flere lejligheder skrevet om dette kriminelle klanvælde, der i vidt omfang sætter de tyske myndigheder ud af spillet og skaber parallelsamfund med deres egne brutale regler.

 

Han kunne ikke styre sig

Politiet kom da også på hårdt arbejde denne lørdag aften. Man skulle storme bygninger, finde belastende materiale og kæmpe for at få genstridige og voldelige klanmedlemmer under kontrol.

 

Blandt andet havde en gruppe betjente alvorlige problemer med fire arabiske mænd, der sad i en bil i området Essen-Katernberg.

 

De fire blev bedt om at identificere sig. Men de provokerede så meget, som de overhovedet kunne. De grinede ad betjentene og kom med nedladende bemærkninger.

 

En af de aggressive arabere, der sad på bilens bagsæde, råbte op om, at betjentenes kontrol var ulovlig. Han påstod, at han selv var politibetjent og derfor vidste nøjagtigt, at deres fremgangsmåde ikke var tilladt.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Det var rigtig dumt af ham. Men han kunne åbenbart ikke styre sig.

 

Pinlig afsløring

Betjentene bad straks om at se hans tjenstlige legitimation. Det var han tydeligvis ikke glad for. I stedet for politi-ID fandt han et medlemskort til politiets fagforbund frem, og med en finger prøvede han at dække over sit navn.

 

Da betjentene ville undersøge ham nærmere, gik han straks til modstand og rev sig løs.

 

Han blev så overmandet med ”simpel fysisk magt”, som det hed, og det blev undersøgt, hvad han havde på sig.

 

Dermed blev det afsløret, at den aggressive arabiske ballademager, der saboterede en politirazzia, var … under uddannelse som politimand!

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Det var en meget pinlig afsløring.

 

Fjenden i egne rækker

I forvejen har der, specielt i Berlin, været omtale af politielever og politibetjente med indvandrerbaggrund, der har relationer til kriminelle klanmiljøer. Som oftest via familiebånd.

 

Fra forskellige lande kender man til flydende grænser mellem mafia og politi. Men i Tyskland bliver man stadig rystet, når den slags forbindelser viser sig.

 

For de betjente, der deltog i razziaen i Ruhr-området, var det en ubehagelig overraskelse, at de kom i voldsomt slagsmål med en araber, der viste sig at være en politikollega.

 

Det er hårdt for betjentene at kæmpe mod de kriminelle klaner. Men det er ekstra hårdt, når fjenden også optræder i egne rækker.

 

Nu bliver det vurderet, om den pågældende politimand skal afskediges.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/kommissaranwaerter-beleidigt-beamte-skandal-bei-clan-razzia-59528076,jsRedirectFrom=conversionToLogin.bild.html#remId=1569820836871073847

 

https://denkorteavis.dk/2019/tusinde-politibetjente-i-storrazzia-loerdag-aften-mod-kriminelle-libanesiske-klaner-i-det-tyske-ruhr-distrikt/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…