TV2 belærer os om, at en islamisering af Danmark er naturlig og positiv

Tv2's logo

I går bragte Nyhederne kl. 19 på TV2 et indslag om seksualundervisning i skolen. Det skete i anledning af den såkaldte ”uge sex”, hvor seksualundervisning er i centrum.

 

I optakten til indslaget talte man om, at indholdet i seksualundervisningen har ændret sig.

 

Engang drejede den sig mest om vigtige praktiske spørgsmål – såsom hvordan man undgår at få kønssygdomme eller at blive gravid. Men i dag gør man meget ud af problemerne med, hvordan de unge møder seksualitet på nettet.

 

Krænkelser, grænser og forældreansvar for det, de unge ser, er blevet centrale problemstillinger.

 

For at illustrere disse problemstillinger tog et TV2-hold mandag ud på Ejerslykkeskolen i Odense, hvor man talte med elever fra 8. klasse (cirka 15 år).

 

Ejerslykkeskolen er en stærkt indvandrerpræget skole og har været det i mange år. Det har TV2 selvfølgelig vidst, da man valgte skolen til at belyse danske unges forhold til seksualitet.

 

Muslimske pigers problemer

Der er absolut ikke noget galt i, at man gerne vil lave et indslag om de særlige problemer, som unge i  muslimske miljøer har med seksualiteten.

 

Et af de velkendte problemer i den forbindelse er den ekstremt stærke sociale kontrol, som pigerne er underlagt.

 

De skal dække deres hår og hud til med tørklæder og andre gevandter, så deres krop er helt skjult for fremmede drenge og mænd.

 

I islam er kvinden underordnet manden (Koranen Sura 4,34). Hun er hans ejendom, og derfor skal hun skærmes af for fremmede mænd/drenge.

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

 

For mange muslimske piger betyder det ikke bare, at de skal dække sig til. De må heller ikke have drenge som venner – ja, ofte må de ikke engang tale alene med drenge. Og de må slet ikke finde sig en kæreste på egen hånd.

 

I indslaget optrådte flere muslimske piger, der var tildækkede med islamisk tørklæde.

 

Det ville bestemt være relevant, hvis TV2 og foreningen Sex & Samfund i ”uge sex” rettede en del af opmærksomheden mod muslimske pigers stærkt kontrollerede og undertrykte forhold til det andet køn.

 

Men det var ikke det, der skete i TV2-indslaget. Tværtimod.

 

Grov usandhed

Indslaget forsøgte at give indtryk af, at disse tildækkede piger var helt almindelige danske piger med helt almindelige problemer omkring sex og sociale medier.

 

Læs også
TV2 afslører politiskandale – men holder hånden over Mette Frederiksens rolle

Dette er en grov usandhed. Den sociale og religiøse kontrol, som disse piger er underlagt, er af en helt anden og langt stærkere karakter, end den, andre danske piger oplever.

 

Det er på denne baggrund, at de muslimske piger møder den ’vilde’ seksualisering på nettet. Det ville være interessant at få at vide, hvordan de og deres familier håndterer dette ekstreme kultursammenstød.

 

Men det måtte vi ikke få at vide. Vi skulle indoktrineres i, at tildækkede piger er noget helt normalt – eller måske direkte berigende.

 

Islamisering gør journalister glade

Dette er et led i et større mønster på TV2. Løbende forsøger TV2 og DR at give befolkningen det indtryk, at en islamisering af Danmark er naturlig og positiv.

 

En kraftigt voksende del af den danske befolkning har muslimsk baggrund. Ifølge Danmarks Statistik vil der i 2060 være 867.258 indbyggere i Danmark med ikke-vestlig baggrund, en stor del af dem muslimer.

 

En sådan udvikling gør mange politisk korrekte journalister glade. De ønsker denne udvikling, og det er baggrunden for, at de stort set har kritiseret enhver begrænsning i indvandringen.

Læs også
TV2 gik over stregen i forhold til Dansk Folkeparti, men trækker nu tilsyneladende i land

 

Men disse journalister har trods alt opdaget, at denne holdning ikke deles af det store flertal af den danske befolkning.

 

Derfor lægger de sig selen for, at danskerne skal begynde at elske islamiseringen. De forsøger hele tiden at opdrage på befolkningen, der siger nej til islamisering og vil holde fast på friheden og ligheden i dansk kultur.

 

Vi skal for eksempel lære at opfatte det som fuldstændig naturligt og positivt, at vi får flere og flere 15-årige piger, som dækker sig til med et tørklæde og dermed accepterer en stærk social kontrol.

 

Tag en debat med TV2 og journalisten

Indslaget fra Ejerslykkeskolen gav absolut intet indtryk af, at der er en kras kontrast mellem denne tildækning og kontrol på den ene side og så det frisind, som vi med rette lægger vægt på i Danmark.

 

I stedet for at sætte kritisk lys på undertrykkelsen, prøver man at få os alle sammen til at godtage og respektere denne undertrykkelse.

 

Læs også
Journalistisk Venstreparti er allerede gået i gang med at føre valgkamp for rød blok

For det er jo lissom politisk korrekt at bøje sig for skikke fra fjerne muslimske lande. Menneskene fra disse lande er nemlig blevet undertrykte af os, mener man, og vi elsker alle dem, der er undertrykte af os og hader vores kultur. Vi elsker dem med tildækning af kvinder og det hele.

 

Lyder det som en ufatteligt primitiv tankegang? Det er en ufatteligt primitiv tankegang. Og den er på ingen måde forbeholdt TV2. Det er snarest endnu værre på DR.

 

Hvis man synes, at det er ved at være for meget, bør man tage en direkte debat med TV2 og DR. Man kan jo også tage debatten med TV2-journalisten bag det omtalte indslag. Hun hedder Gitte Risbjerg Pedersen.

 

Danskerne skal ikke finde sig i, at journalister udnytter deres magtposition i TV til at lære dem at elske islamisering.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…