To indvandrere forsøgte at narre penge fra en mand med verdens tåbeligste trick

Søndag eftermiddag ringede det på døren hos en 45-årig mand, der bor på Arresvej i Hillerød. Da han lukkede op, fik han sig en noget ejendommelig oplevelse.

 

Udenfor stod en ung mand og en dreng. De gav den undrende beboer en rørende historie om, at drengens hundehvalp var blevet væk. Den var blevet set løbe ind i den 45-åriges hus. Så nu ville de gerne have lov til at komme ind i huset for at lede efter den.

 

Drengen fik sågar fremhulket et par falske tårer, der skulle overbevise husejeren om, at de skulle have adgang til huset.

 

Men den hoppede husejeren ikke på, og det forstår man jo godt.

 

Man må formode, at de to ved døren ville franarre manden nogle penge, når de først var kommet ind. Det var så dilettantisk og gennemskueligt, at man fristes til at kalde det verdens tåbeligste trick.

 

Det dæmrede tilsyneladende også for manden og drengen ved døren. De skyndte sig ud til en mindre, lys bil og kørte fra stedet i høj fart.

 

Hvilken fornærmelse at tro, at en almindelig dansk husejer er så naiv, at man kan lave sådan et nummer med ham.

 

Politiet beskriver de to ‘besøgende’ således:

 

A: Mand, 12-13 år, 155-160 cm høj og spinkel af bygning. Brun i huden, sort, kort hår og et tyndt, spidst ansigt. Han talte dansk med udenlandsk accent og var iført sort jogging sportstøj.

 

B: Mand, 18-20 år, 155-160 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med sort, kort hår, der var let farvet i spidserne, kort i siderne og længere på toppen. Iført jogging/træningstøj med noget hvidt på trøjen.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Så er man advaret, hvis de skulle forsøge sig igen.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…