Minister har fået nok: Mandlige migranter skal kunne smides ud af landet, hvis de gentagne gange krænker kvinder

Modelfoto

Østrig er på det seneste blevet rystet af en stribe uhyggelige kvindemord, som er begået af migranter fra blandt andet Afghanistan og Syrien. Sagerne har været omtalt i Den Korte Avis.

 

Senest blev den 16-årig pige Manuela K. i januar fundet dræbt i byen Wiener Neustadt. Liget lå under en bunke blade i en park. Manuela var blevet kvalt med voldsom kraft. Hendes kæreste, der er syrisk flygtning, er anklaget for mordet.

 

Nu har indenrigsminister Herbert Kickl fra Frihedspartiet fået nok.

 

Jaloux og ubehersket syrisk kæreste anklages nu for mord

Det er kommet frem, at Manuela K. havde meldt sin kæreste til politiet for seksuel krænkelse og legemsbeskadigelse.

 

Der havde tilsyneladende hele tiden været skænderier mellem de to. Syreren var angiveligt ekstremt jaloux og ønskede ubehersket at kontrollere hende.

 

Men til trods for denne adfærd fik han uden videre lov til at forblive i Østrig.

 

Man gav syreren beskyttelse som flygtning. Men man gav ikke den østrigske pige beskyttelse mod hans overgreb.

 

Udvisning ved løbende krænkelser

Den slags vil indenrigsminister Kickl nu have gjort noget ved, og derfor bringer han problemet op på EU-plan (Østrig er formand for EU i øjeblikket).

 

Syreren undgik udvisning, fordi de enkelte krænkelser, som han begik, angiveligt ikke var store nok til at udløse en sådan straf.

 

Læs også
Irakisk migrant dræbte sin samleverske, fordi hun sagde, at han ikke havde hår på brystet

Men hans løbende adfærd over pigen var ifølge Kickl et alvorligt faresignal. Det burde være tilstrækkeligt til, at han kunne udvises, mener ministeren.

 

Derfor foreslår Østrig, at migranter ikke kun skal kunne miste opholdsretten, hvis de begår en alvorlig forbrydelse. De skal også kunne udvises, hvis de gentagne gange begår mindre lovovertrædelser, som for eksempel krænker kvinder.

 

Kickl bruger den konkrete mordsag som anledning til at fremføre dette krav over for EU-kommissær Dimitris Avramopoulos, der er ansvarlig for migration.

 

Uholdbar tolerance over for grove migranter

Hvor meget der kommer ud af det østrigske initiativ, vides ikke. Men den østrigske minister sender i hvert fald et væsentligt signal:

 

De europæiske lande viser en uholdbar tolerance over for migranter, der med en helt anden kulturbaggrund chikanerer landenes borgere på det groveste.

 

Krænkelser af frie europæiske kvinder er en central og ubehagelig del af dette.

Læs også
Østrig vil afvise statsborgere, der har kæmpet for IS – herhjemme har Lars Løkke sagt, at det er umuligt

 

Der er god grund til at man på politisk plan diskuterer, hvad man kan gøre for at standse den slags.  Herunder mulighederne for at fratage migranter deres opholdsret i tilfælde af løbende krænkelser.

 

Vel at mærke før det ender helt galt. Sådan som det skete for den bare 16-årige Manuela K.

 

https://www.krone.at/1853344

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…