Man sætter bio- foran og kalder det ren energi – men det udleder CO2!

Danmark er ikke i førertrøjen, hvad angår løsning af klimaproblemet. Tværtimod har man politisk besluttet, hvad der er korrekt, og selv nogle klimaforskere tror, at sol og vind kan redde verden fra en global opvarmning. I Danmark tror man vitterligt, at vi bare skal sætte flere vindmøller op for at dække det stigende behov – men vindmøller dækker kun få procent og dræber fugle samt insekter, der skulle bestøve vore afgrøder! https://lnkd.in/dQ8rt6v (evt. kopier link til søgefunktion)
Som backup til sol og vind anvendes i dag biomasse – mest træ, der udgør ca. 74% af den vedvarende energi – og er ved at rydde verdens skove. EU har vedtaget at kalde biomasse for CO2 neutral, men det går hurtigt at brænde træ og langsomt for et træ at vokse sig stor! Biomasse af træ er 150% værre end kul, så man kunne have beholdt kul som backup. https://t.co/NyVB26zZgM

 

Biomass
Biofuels
Biowaste
Gas

 

Biomass 150% more CO2 to COAL⤴
https://t.co/tcItgmrUc9

 

Biofuels upto 300% more CO2 to even Oil⤴as bad as COAL in CO2⤴
https://t.co/0d6PHkQdB6

 

Biowaste as bad as COAL in CO2⤴
https://t.co/oToqm2Mi9a

 

Gas as bad as COAL in CO2⤴
https://www.resilience.org/stories/2018-01-18/new-nasa-study-solves-climate-mystery-confirms-methane-spike-tied-oil-gas/

 

Alle bio-typer er fossile brændsler og med til øge den globale opvarmning. Kloden vil blive så meget varmere, at man er nødt til at indføre geoengineering, hvor man tilfører atmosfæren partikler, som kan skærme for solen og afkøle jorden.

 

Den nye rød/grønne klima- og energiminister Dan Jørgensen har Svend Auken som sit forbillede – det burde have været Niels Bohr. Svend Auken var en drømmer og var med til at introducere vindkraft og samtidig bremse dansk forskning og udvikling af atomkraft, der var i Niels Bohrs ånd. Derved er vi kommet så langt bagefter, at vi må nøjes med at indføre atomkraft fra Sverige. Hvad angår energieffektivitet og reducering af energiforbrug – glem det. I dag er forbrug af mobiltelefon og computere så voldsom, at det energimæssigt overgår forbruget af benzin.

 

Den stigende temperatur får permafrosten i de arktiske egne til at smelte og metangas til at eksplodere – en drivhusgas, der er ca. 26 gange mere potent end den CO2, vi anser som et problem. Hvis man ikke afbrænder metangassen men lader den sive ud i atmosfæren, vil det gå rent galt.

 

I Danmark vil man helst lukke munden på dem, der kritiserer den politisk korrekte holdning med sol og vind. På den måde kan vi ikke gøre, hvad der er nødvendigt for at bremse den globale opvarmning, hvis det ikke allerede er for sent! Hermed lidt læsning at blive klogere af:

 

https://t.co/tsvopDvjZs
https://lnkd.in/dpnY-z3
https://lnkd.in/d7QGfNY

Jonna Vejrup Carlsen, global-alarm.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…