48 islamiske skoler underviser i intolerance og kvindehad, skriver britisk rapport

Model/Arkivfoto fra Storbritannien / skærmprint fra liveleak

Det er tidligere blevet afsløret, at muslimske skoler i England underviser i ekstreme holdninger.

 

Unge imamer bliver oplært i intolerance og kvindehad. Det drejer sig om 48 seminarier. Blandt andet andet i London, Manchester, Glasgow og Leicester. Det skriver Mail Online.

 

Når denne udvikling er særligt bekymrende, er det fordi, det drejer sig om lærere på muslimske skoler – dem der uddanner og  former børn. Dem der bliver fremtidens samfund jf. med børn skal land bygges.

 

Det der gør denne udvikling ydermere bekymrende, er at disse islamtro lærere, er mindst lige så “hårde” som de imamer, der i denne historie er blevet afdækket, uddannes i Pakistan og Afghanistan.

 

Dette er noget, de engelske myndigheder har holdt hemmeligt i årevis.

 

Uddannelsesstederne, der kaldes “Darul Ulooms”, lægger vægt på at musik og dans er noget der udgår fra djævelen, og indstillingen til kvinder er ikke er ikke engang U-ligestilling, men slet og ret had, og kvinderne har ikke ret til at nægte deres mand sex.

 

Sker det formastelige, at der opstår spontan glæde som udmønter sig i dans og sang, og måske oven i købet ledsages af musik, skal det straffes med pisk. Det er den lærdom, der nu flere steder foregår i Vesten. Det er den forandring der sker på lærernes seminarium der sker, og som breder sig.

 

I andre ord, så er det lærere i Vesten, der har dette det ovenfor skitserede, som deres pædagogiske retningslinjer.

 

For fire år siden undersøgte Ofsted en skole, der har netop denne pædagogiske linje. Skolen som havde 175 elever – fremtidens lærere – var også blevet afsløret af Channel 4, og det man fandt var, at der målrettet blev undervist i jødehad, had til kristne og had mod hinduer.

 

Historien her er relevant for Danmark, og alle andre vestlige lande, fordi presset er det samme. Målet er islam og de systemer, der er indbygget i islam.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Og hvad er så formålet med dette insisterende dominerende system, der flere og flere steder i Vesten undervises i?

 

At det er muslimerne/ islam der overtager ethvert land, ethvert samfund, og at det er islams love, shariaen der implementeres. At det ender med en Umma. Et muslimsk verdenskalifat.

 

Men husk. Det er vigtigt at adskille mellem muslimer og den bogstavtro islam. Ikke alle muslimer ønsker at leve under islam som samfundsstyrende system – mange er flygtet netop fra dette.

 

Problemet er bare, at muslimerne generelt vil dette. Problemet ligger i det generelle.  Det betyder, at det ovenfor beskrevne med sikkerhed vil blive implementeret i samme takt som antallet af muslimer i de vestlige samfund stiger.

 

Det gælder England. Det gælder Sverige, Tyskland og Frankrig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…