Kunderne elskede pølsevognen på Brønshøj Torv, men nu har ejeren givet op efter grov chikane fra drenge – de krævede, at der kun blev solgt halal

Foto: Netavise 2700

Den populære pølsevogn på Brønshøj Torv er der ikke længere. Den kvindelige ejer har givet op.

 

Ikke på grund af manglende omsætning, tværtimod, men på grund af en drengebande.

 

De ville have, at der kun blev solgt halal fra pølsevognen. Svinekødet skulle erstattes med halalkød.

 

”Når jeg stod alene i pølsevognen kom denne drengebande forbi og råbte alverdens sjofelheder til mig. De ville blandt andet have, at jeg skulle erstatte svinekødet med halalkød – og at jeg kunne proppe grisene op et vis sted,” fortæller den kvindelige ejer til 2700-netavisen Brønshøj-Husum.

 

Smed kanonslag ind under pølsevognen

Af frygt for repressalier ønsker hun at være anonym og er nu ”flyttet langt væk fra Brønshøj”, som hun udtrykker det.

 

Om den terror, drengebanden udsatte hende for fortæller hun blandt andet:

 

”De råbte også om, hvor mange penge, jeg mon havde i kassen. Nu er det ikke sådan, at jeg ikke kan stå for noget, men det greb desværre om sig, og til sidst følte jeg mig nærmest truet og turde ikke fortsætte”

 

”De smed kanonslag ind under pølsevognen og startede motoren, og sådan blev det ved. Jeg fatter ikke, det er kommet så vidt, men anderledes må jeg jo så også bare konstatere, at løbet er kørt med hensyn til den uheldige udvikling i samfundet. Det er blevet værre og værre, og nu er det for sent at gøre noget ved det.”

 

Pølsevognen var blevet et samlingssted

Ejeren af pølsevognen er af flere grunde ulykkelig over, at hun nu har måttet give op, fortæller hun til netavisen:

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

”Helt ærligt så gør det mig ondt, at det skulle ende sådan, for min pølsevogn udviklede sig nemlig til at blive et samlingssted for blandt andet ensomme, som der er mange af i Brønshøj. Flere fandt hinanden her, og der blev knyttet nye ven- og bekendtskaber.”

 

”Jeg vil faktisk kalde det for vores “lille borgersted”. Det havde en mission, som jeg bestemt ikke havde drømt om. Vi fik tilmed en meget sjælden tilladelse til at sætte et par borde og stole op omkring pølsevognen. Så det var en helt lille hyggeklub.”

 

Smed sten efter en ældre mand

Fra sin centrale placering på Brønshøj Torv observerede den kvindelige ejer fra sin pølsevogn meget af det, der foregik på torvet, og det var ikke alt sammen lige rart at være vidne til:

 

”Men jeg observerede også flere uheldige ting, når jeg stod i vognen. For eksempel så jeg en dag en ældre mand komme ud fra toilettet på torvet, og da de unge fik øje på ham, begyndte de at kaste sten efter ham. Det var rystende,” fortæller hun og fortsætter

 

”Sten var dog ikke deres eneste kasteskyts. De der gaspatroner, de render og indhalerer, blev også brugt som kasteskyts.”

 

Men der er jo ingen, der tør

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

 Den nu tidligere pølsedame på Brønshøj Torv er rystet over den samfundsudvikling, der er skyld i, at hun nu på en måde også føler, at hun har været nødt til at svigte sine kunder.

 

”Det er frygteligt trist, at det skulle ende sådan. På en måde føler jeg, at jeg har svigtet alle de ældre damer og mænd og forældre med børn, der kom hos mig og fortalte historier. Det var bare så fantastisk hyggeligt,” fortæller hun til 2700 – netavisen Brønshøj – Husum og fortsætter:

 

”Men jeg måtte give op, desværre. og jeg er dybt rystet over, at alle de her ting i samfundet får lov til at udvikle sig sådan, uden at politikerne har gjort det, der skal til. Men der er jo ingen, der tør, og derfor går det, som det går.”

 

Og i Brønshøj er et stykke dansk kultur bukket under takket være denne samfundsudvikling.

 

Læs hele artiklen i 2700 – netavisen Brønshøj – Husum her::

http://www.2700-netavisen.dk/artikler/derfor-er-der-ikke-mere-en-poelsevogn-paa-broenshoej-torv/?fbclid=IwAR0Col3ugAz61SiVR3NtxcxD7HqHNX9UtUHpNZojQm_0V1cK3Tl9KwfgcQ4

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…