Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

Ifølge islamisk lov (sharia) har en mand ret til fire koner. En kvinde kan derimod kun have én mand.

 

I vestlige lande som for eksempel Danmark og Tyskland er flerkoneri derimod forbudt.

 

Ikke desto mindre tillader Tyskland, at et ægteskab med flere koner, der er indgået i hjemlandet, kan opretholdes, når man kommer til Tyskland.

 

Men ikke nok med det.

 

Nu viser det sig, at de tyske regeringspartier ikke engang kan blive enige om at udelukke mænd, der holder flere koner, fra at blive tyske statsborgere.

 

Socialdemokratiet (SPD) har blokeret for, at regeringen forbyder statsborgerskab til mænd, der har flere koner i overensstemmelse med shariaen.

 

Socialdemokratisk justitsministers modstand

Det var ellers meningen, at et sådant forbud skulle indføres i forbindelse en ny lovgivning i april. Lovforslaget blev udarbejdet af den borgerlige indenrigsminister Horst Seehofer (CSU) efter krav fra alle delstaternes indenrigsministre.

 

Men den del af lovforslaget, der vedrørte forbud mod statsborgerskab til mænd med flere koner, blev trukket tilbage. Det skete på grund af modstand fra justitsministeren, socialdemokraten Katarina Barley. Barley er i øvrigt også spidskandidat for SPD ved det kommende EU-valg.

 

Hun giver en meget formel begrundelse for at sige nej til et forbud mod statsborgerskab til muslimske mænd med flere koner: Det står ikke i regeringsgrundlaget, lyder det.

 

Den reelle begrundelse er formentlig, at SPD forsøger at appellere til en sammensat vælgerskare. Den spænder fra de politisk korrekte til folk, der ønsker stramninger. Ligesom det gælder for Socialdemokratiet i Danmark.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Knæfald for shariaen

Angela Merkel kunne have forsøgt at gennemtvinge forbuddet mod statsborgerskab til mænd med flere koner. Men det gjorde hun ikke. Hun har stort set altid valgt side til fordel for den politiske korrekthed.

 

Indenrigsminister Seehofer siger nu, at han til efteråret vil fremsætte forslaget om, at mænd med flere koner ikke kan blive tyske statsborgere.

 

Men indtil videre kan en mand blive tysk statsborger, selv om han har flere koner. Et knæfald for shariaen. Takket være en socialdemokratisk minister, der ellers siger, at hun vil styrke kvinders rettigheder.

 

Det hænger slet ikke sammen. Socialdemokraterne kan ikke finde ud af, hvilket ben de skal stå på i udlændingepolitikken.

 

De danske socialdemokrater

De danske socialdemokrater er gået klart længere i retning af en stram udlændingepolitik. Men de har altså tænkt sig at regere i samarbejde med stærkt politisk korrekte partier: De Radikale, Enhedslisten, SF, Alternativet.

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

 

Så også herhjemme er der usikkerhed om, hvad Socialdemokratiet kommer til at stå for i praksis, når det gælder udlændingepolitik.

 

Man kan dog ikke forestille sig, at Mette Frederiksen vil gøre noget, der kan sammenlignes med de tyske partifællers knæfald for shariaen. Selv hvis hun skulle få lyst, ville danskerne aldrig gå med til det.

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article193016007/Horst-Seehofer-Polygamie-soll-Grund-gegen-Einbuergerung-sein.html

 

https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/einbuergerung-soll-trotz-scharia-ehen-moeglich-sein-fuer-maenner-mit-zweitfrau-61699920,jsRedirectFrom=conversionToLogin.bild.html#remId=1569820836871073847

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…