’Hygge’ på banegård: Indvandrere oversprøjtede rejsende med skumslukker og sendte betjent gennem butiksrude

Den tyske by Gelsenkirchen (Ruhr-området) har store problemer med unge ballademagere, som terroriserer både borgere og politi på byens hovedbanegård.

 

Ifølge politiet har langt de fleste af gerningsmændene indvandrerbaggrund.

 

Lørdag aften var den gal igen.

 

En gruppe af disse unge drog hærgende gennem banegården og svinede fredelige rejsende verbalt til. Nogle af dem syntes så, at der skulle mere til, nu man var i gang.

 

En af dem tømte en skumslukker ud over de forbipasserende, hvilket han åbenbart syntes var vældig morsomt.

 

En anden trykkede på nødknappen til rulletrappen.

 

En tredje smed en politibetjent gennem ruden til et pizzeria, så betjenten blev alvorligt såret.

 

Dette dramatiske optrin opstod, da en betjent ville anholde en ballademager. Manden modsatte sig anholdelsen, og det foregik så voldsomt, at både betjenten og gerningsmanden tumlede gennem ruden.

 

Betjenten fik svære kvæstelser af glasskårene, og måtte skyndsomt bringes på hospitalet. Gerningsmanden, der også måtte under behandling, blev anholdt.

 

Specialstyrker må sættes ind

De unge indvandreres aggressivitet er så voldsom, at det lokale politi har måttet hente specialstyrker fra forbundspolitiet til hjælp. Man magter ikke selv opgaven.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Specialstyrkerne må ofte patruljere på banegården med en betydelig indsats.

 

En ganske almindelig banegård i Tyskland med ganske almindelige fredsommelige rejsende, der bare skal med toget, forvandles til en slagmark.

 

Men den slags bliver stort set ikke omtalt i den politiske debat. Mange af de store medier, der i Tyskland er ekstremt politisk korrekte, forsøger også at tie den slags ihjel.

 

Man indretter sig

Under den konfliktsky, velordnede tyske overflade oplever borgere en voldskultur.

 

Det er deres politikere, der har lukket den ind i landet – med Angela Merkel i spidsen. Men de selv samme politikere lader som ingenting.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

I en periode efter den enorme tilstrømning i 2015-16 blev den folkelige vrede så stor, at den skabte rystelser i det politiske system.

 

Men nu har de ansvarlige politikere i et vist omfang fået lagt låg på denne vrede. Hos det brede flertal er protesterne i øjeblikket blevet noget svagere. De fleste vil nødig beskyldes for at være fremmedfjendske.

 

Man indretter sig på den ny virkelighed. Man kan jo for eksempel lade være med at opholde sig på banegården i Gelsenkirchen, så man ikke risikerer at bliver oversprøjtet med en skumslukker eller lovet tørre tæsk.

 

Så skal det hele nok gå…

 

https://www.waz.de/staedte/gelsenkirchen/aggressivitaet-am-hauptbahnhof-polizeikontrollen-in-gelsenkirchen-id216234255.html

 

https://www.welt.de/vermischtes/article187375986/Gelsenkirchen-Jugendliche-verwuesten-Bahnhof-Polizei-rueckt-mit-Grossaufgebot-an.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…