Endnu går flygtningestrømmen uden om Danmark – Sverige har i år modtaget flere flygtninge end Danmark samlet i 2017 og 2018

Flygtningestrømmen er ikke slut. Det kan de skrive under på i Sverige.

 

Den stramme flygtningepolitik, som Danmark har ført siden regereringsskiftet i 2015, har fået flygtninge til at undgå Danmark i stor stil.

 

I stedet er de strømmet til Sverige, som allerede i løbet af årets fem første måneder har modtaget ikke færre end 8.624 asylansøgere.

 

Det er flere, end Danmark modtog i hele 2017 og i hele 2018 tilsammen.

 

Her modtog Danmark i løbet af de to år samlet 7.059 asylansøgere fordelt med i alt 3.500 i løbet af 2017 og i alt 3.559 i løbet af 2018.

 

Det officielle asylantal for Danmark dækker i skrivende stund kun året fire første måneder, hvor i alt 813 personer søgte asyl i Danmark

 

Asylansøgere og opholdstilladelser

Der har bredt sig en almindelig opfattelse af, at flygtningestrømmen er slut, og at alle nu kan tage det roligt, men det er langt fra tilfældet.

 

Det eneste, der er sket, er at flygtningene som nævnt nu undgår Danmark, hvilket klart illustreres af en sammenligning mellem Sverige og Danmark af flygtningestrømmen gennem de sidste to år.

 

Sverige: I 2017 og i 2018 modtog Sverige i alt 47.168 asylansøgere og gav opholdstilladelser til i alt 38.422 asylansøgere.

 

Her i årets første fem måneder har i alt 2.840 asylansøgere fået opholdstilladelse i Sverige.

 

Danmark: I 2017 og i 2018 modtog Danmark i alt 7.059 asylansøgere og gav opholdstilladelser til i alt 4.402 asylansøgere.

 

Her i årets fire første måneder har i alt 508 asylansøgere fået opholdstilladelse i Danmark.

 

Familiesammenføringer:

 

Sverige: I 2018 gav Sverige familiesammenføringer til i alt 16.641 personer på asylområdet.

 

Danmark: I 2018 gav Danmark familiesammenføringer til i alt 1.136 personer på asylområdet.

 

Alle disse svenske familiesammenføringer er et resultat af en uhæmmet indvandringspolitik, som i modsætning til Danmark har gjort Sverige til en flygtningemagnet med alt, hvad det har medført af en helt ukontrollabel indvandrerkriminalitet med skuddrab og voldtægter.

 

For slet ikke at tale om regulær bombeterror.

 

For blot seks dage siden beskadigede en stor eksplosion i Linköping 109 lejligheder og sårede 25 mennesker, og natten til onsdag sprang en bombe i indvandrebebyggelsen Rosengården i Malmø, dog uden at forrette andet end materiel skade på et hus, der var beboet.

 

Integrationsydelse og grænsekontrol er nu under pres

Det er først og fremmest den lave integrationsydelse og grænsekontrol, der har reddet Danmark fra svenske tilstande, og stort set alle er enige om, at det er Dansk Folkepartis fortjeneste.

 

Men efter valget er både integrationsydelse og grænsekontrol sat under pres.

 

De radikale vil af med grænsekontrollen og integrere i stedet for at hjemsende.

 

Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti vil af med integrationsydelsen, og hos Socialdemokratiet vil man også helst af med den, men har ikke af hensyn til vælgerne turdet sige det ligeud.

 

Det stod helt klart, da Folketinget den 15. januar i år diskuterede paradigmeskiftet, og hvor den socialdemokratiske integrationsordfører Mattias Tesfaye blandt andet understregede, at:

 

”Til gengæld er vi så modstandere af forslaget om at nedsætte integrationsydelsen med 2.000 kr. til børnefamilier. Vi mener, det vil gøre det svært at leve et godt børneliv i Danmark. Vi vil derfor foreslå, at den her del af lovforslaget pilles ud og behandles særskilt,” lød det fra den socialdemokratiske ordfører, som fortsatte:

 

”Vi ønsker nemlig at stemme nej til det forslag. Hvis Socialdemokratiet vinder valget, vil vi i stedet for nedsætte en kommission, som senest 12 måneder efter valget skal komme med et bud på, hvordan vi får skabt et bredt flertal om ydelserne. Et stabilt flertal.”

 

Og Mattias Tesfaye fortsatte:

 

”Det tror vi er en bedre måde at finde de rigtige balancer på end gennem de her konstante ændringer vedtaget af små flertal i Folketinget.”

 

Hvad Tesfaye så mener med stabilt flertal og hvem, dette stabile flertal vil komme til at bestå af, vil fremtiden vise med fremtidig risiko for svenske tilstande i Danmark.

 

Kilder til denne artikel:

https://www.migrationsverket.se/English/About-the-Migration-Agency/Statistics.html

 

http://uim.dk/filer/indrejse-og-ophold/tal-pa-udlaendingeomradet/2019/tal-paa-udlaendingeomraadet-30-apr-2019.pdf

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…