DF’er: Vi har lært af Fremskridtspartiets fiasko – derfor har vi i dag Vesteuropas strammeste udlændingepolitik

Jakob Søgaard Clausen

Af: Jakob Søgaard Clausen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Østjylland

 

Ingen arbejder klogere for lavere skat. Sådan siger De Konservative med henvisning til Liberal Alliance og deres ultimative krav. Forskellen er til at føle på. Hvor Liberal Alliance i denne regeringsperiode har forsøgt sig med ultimative krav for at få deres politik igennem har De Konservative langsomt men sikkert arbejdet på at få deres politik igennem med de få mandater, de har. Nu hvor valgperioden er ved at løbe ud, står det lysende klart, at de ultimative krav aldrig medfører, at man får sin politik igennem. Tværtimod. Partier der derimod anerkender, at alt i det danske folkestyre handler om samarbejde, ja de får deres politik igennem. Langsomt men sikkert.

 

Samme logik gør sig gældende på udlændingeområdet. I Dansk Folkeparti har vi i 20 år arbejdet for at stramme udlændingepolitikken. Det er sket. Langsomt men sikkert. Vi stiller aldrig ultimative krav. Vi lærte af Mogens Glistrup og Fremskridtspartiets fiasko, at den eneste måde man kan få noget som helst gennemført er ved at forhandle sig frem til resultaterne.

 

Det har vi gjort i 20 år. Det er måske ikke en taktik, som passer godt til en valgkamp, hvor de nemme og hurtige budskaber hænger løst. Men det er en taktik, som virker. I mange år har der været stor modstand mod, at flygtninge skal hjemsendes, når de ikke længere har behov for beskyttelse. Men nu har Dansk Folkeparti med paradigmeskiftet sikret, at det rent faktisk kommer til at ske. At fokus bliver rettet mod hjemsendelse frem for integration. Det er den eneste vej at gå, hvis vi skal bevare det Danmark, som vi elsker.

 

Langsomt men sikkert har vi i Dansk Folkeparti således fået vores politik igennem. Resultatet er, at Danmark har en af Vesteuropas strammeste udlændingepolitikker. Men det er altså ikke kommet hen over natten. Det har krævet to årtiers hårdt arbejde. Vi anerkender fuldt ud, at den danske udlændingepolitik langt fra er stram nok endnu. Der kommer stadig alt for mange til vores land fra Mellemøsten og Afrika, og derfor arbejder vi for et asylstop. Og der sendes stadig alt for få tilbage til deres hjemlande, og derfor er det vigtigt, at vi fastholder paradigmeskiftet, så flere hjemsendes.

 

Ved dette valg er der imidlertid dukket politiske opportunister op i form af Stram Kurs og Nye Borgerlige. Partier hvis grundholdning åbenbart er, at Dansk Folkeparti har svigtet, og at de med et fingerknips kan løse problemerne. Men hvordan de vil løse problemerne, skylder de svar på.

 

Paludan og Vermund siger givetvis det, som mange danskerne gerne vil høre. Men hvordan vil de konkret få deres politik igennem? Svaret blafrer i vinden. Ingen ved det. Det skyldes naturligvis, at de to partier ikke har et svar på det. Ingen af dem har til udsigt at få noget i nærheden af 90 mandater efter valget og de øvrige partier i Folketinget har sagt, at det ikke kommer til at ske med deres ultimative tilgang til dansk politik.

 

Derfor vil vi efter valget se, at der sker det samme, som der sker nu. Hvis de to partier kommer i Folketinget, så vil de komme til at stå i et hjørne i folketingssalen og råbe ud i intetheden. Og de vil ikke få deres politik igennem. Tværtimod vil resultatet blive, at de øvrige partier i Folketinget vil rykke tættere sammen. Partier som ikke er optaget af at løse Danmarks massive problemer på udlændingeområdet. Derfor skal man tænke sig rigtig godt om, inden man sætter sit kryds på onsdag. Hvor meget er det lige værd at stemme på et parti, som måske kan sidde på den høje hest og sige alt det rigtige, men som aldrig vil få sin politik igennem?

 

Dansk Folkeparti er det sikre valg. Vi har bevist, at vi ønsker en stram udlændingepolitik. Vi har bevist, at vi kan få vores politik igennem. Ingen arbejder klogere for strammere udlændingepolitik end os. Tiden er IKKE til eksperimenter. Husk det på onsdag, når du står i stemmeboksen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…