Status på udlændingepolitikken i S, V og DF

Tilfældigt gadefoto fra København (privat)

Inger Støjberg har, i forbindelse med sit næstformandskandidatur i Venstre, meldt ud, at hun ikke ser et behov for yderligere stramninger af udlændingepolitikken.

 

Hendes melding giver anledning til lige at foretage en status på, hvordan Danmarks tre største partier har det med udlændingepolitikken.

 

I Socialdemokratiet lemper de udlændingepolitikken. Og de elsker det. Det er de færreste socialdemokrater, som rent faktisk ønsker en stram udlændingepolitik. Men de har indset, at hvis man vil vinde et valg i Danmark, så skal man få det til at se ud som om, at man går ind for en stram udlændingepolitik. Men det gør de ikke.

 

I Venstre anser de status quo som det optimale. Det er længe siden, at det gik op for Venstre, at det var nødvendigt med en stram udlændingepolitik. Men tvivl ikke. De har haft det svært ved de mange stramninger, og mange venstrefolk vil helst være fri. Det kan de så blive nu, ved at sige, at målet er nået.

 

Tilbage står Dansk Folkeparti så. I modsætning til de to andre partier, så ønsker vi rent faktisk yderligere stramninger af udlændingepolitikken. Og vi mener det. Vi kæmper for det og har gjort det siden partiets fødsel.

 

I dag er vi kommet et godt stykke vej, men er langt fra mål. Der kommer stadig alt for mange ikke-vestlige indvandrere fra primært Mellemøsten og Afrika hertil, ligesom der stadig er alt for mange af samme gruppe, som er her, men som ikke burde være her.

 

Derfor kæmper vi i Dansk Folkeparti stadig for at få strammet udlændingepolitikken yderligere. Og netop derfor er der fortsat behov for et stort og stærkt Dansk Folkeparti i dansk politik.

Jakob Søgaard Clausen

Folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Østjylland

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…