Det er populært med et smukt vægur i indretningen

Vægure har længe tjent som både et stykke smukt inventar til at hænge på væggen, men også som en funktionel genstand til hjemmet, som altid viser, hvad klokken er. Særligt populære er vægure i dansk design, som er fremstillet i Danmark og efter alle kunstens regler. Her kan man også være sikker på, at uret er fremstillet i god kvalitet.

 

Mange vægure bliver dog i dag fremstillet i udlandet og typisk i Kina. Dette sikrer, at den danske forbruger ikke behøver at betale for meget for uret. Hvis du køber dit vægur billigt hos en udenlandsk webshop, bør du som udgangspunkt altid kigge efter, om uret er CE-certificeret. Dette er nemlig din garanti for, at uret lever op til den danske og europæiske kvalitetsstandard.

 

Du kan heldigvis altid finde vægure i marmor og vægur i sten med lynhurtig levering hos en god, dansk webshop som Ditur.dk. Når du handler i en dansk webshop, så undgår du nemlig usikkerhederne omkring varens kvalitet, garantidækning og fragt. Dette er usikkerheder, som du kunne opleve, hvis du i stedet handlede i en udenlandsk webshop.

Der er mange fordele ved at have et vægur

Vægure er populære til både at have i stuen eller køkkenet, men også på arbejdspladsen og i træningscenteret.

 

Der er mange fordele ved at have et vægur. Når du har et vægur, som hænger på en fast plads, så er du aldrig i tvivl om, hvad klokken er! Særligt i kantinen på arbejdet eller i træningscenteret er dette en fordel, da folk ikke altid har deres smart phones med. Det er heller ikke alle mennesker nu om stunder, som går med armbåndsur. Dette gælder især, når folk er til træning, hvor de skal tage deres ure og smykker af.

 

Det er også en god ide at have et vægur til at hænge derhjemme i køkkenet. Så kan hele familien synkronisere efter dette ur, og uret kan benyttes i forbindelse med madlavningen, når kartoflerne skal koge i 25 minutter! Et vægur kan også bruges til at lære familiens yngste, hvad klokken er, og hvordan ure skal aflæses.

Forskellige typer af vægure for enhver smag

Uanset hvilket design og materiale uret skal have, så er der altid et til lige netop din smag. Du kan således både få vægure i forskellige typer af træ, plastik og sten. Lige for tiden er det særligt populært med vægure, som er fremstillet i lyst, dansk bøgetræ. Dette er også ure i rigtig nordisk minimalisme. Et veldesignet vægur af bøgetræ er en fryd for øjet at skue. Derudover minder det os også om vores danske rødder med de smukke bøgeskove og lyse sommernætter.

 

Dog kommer vægure også fremstillet i sten og marmor. Hvis du er interesseret i et ur til væggen af disse materialer, så kan du shoppe vægure i sten og marmor hos Ditur.dk. Et vægur af grøn marmor vil typisk kunne gøre det rigtig godt over pejsen. Her kan uret skabe hygge i indretningen til glæde for hele familien.

 

Uanset hvilken type vægur, du beslutter dig for at købe, så kan du være sikker på, at du får noget for pengene, hvis du handler hos en dansk webshop. Så er du nemlig som kunde altid dækket af købsgaranti, returret og forbrugerloven. God fornøjelse med dit smukke vægur!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…