Politikere har lukket barbariet ind i vores samfund

Antallet af illegale migranter, der vil ind i EU nærmer sig katastrofetallet fra 2015 (Arkivfoto)

Beboerne i en ghetto i den skotske storby Glasgow fik et chok.

 

De så en yngre kvinde hænge uden for et vindue langt oppe i et af ghettoens højhuse. En mand holdt hende i hendes lange hår.

 

Et øjenvidne tog et billede af den uhyggelige situation. (se link nedenfor)

 

Kvinden skreg hjerteskærende og kæmpede desperat for at komme ind ad vinduet igen. Men det var forgæves.

 

Manden slap hendes hår, og hun kunne ikke blive ved med at holde sig fast i vindueskarmen. Så fald hun hele vejen ned og ramte jorden. Her blev hun liggende livløs.

 

En beboer tog et billede af det uhyggelige optrin med den desperate kvinde hængende i håret. Billedet blev bragt i den skotske avis Daily Record og er gået videre til andre medier. (se link)

 

Kvinden hed Alem Shimeni og var fra Eritrea. Hun fik bare 30 år at leve i, indtil en mand fik den afskyelige idé at lade hende hænge i håret fra et højhus og se døden i øjnene. Så var det slut.

 

Det skete sidste mandag lidt efter kl. 17.

 

En ”afrikansk fyr” blev set flygte ud af det pågældende højhus. Han blev overmandet af beboere og overgivet til politiet. Men foreløbig har politiet ikke grundlag for at rejse en sag mod ham. Ingen ser ud til at have lyst til at træde frem som vidner.

 

Har lukket barbariet ind

For både skotter og danskere er det rystende, at den slags finder vej til samfund, der traditionelt har været ret fredelige.

Læs også
Østrig vil afvise statsborgere, der har kæmpet for IS – herhjemme har Lars Løkke sagt, at det er umuligt

 

Den ikke-vestlige masseindvandring har ført til højere kriminalitet, specielt voldskriminalitet.  Og kriminaliteten er ikke bare blevet mere omfattende, den er også blevet mere brutal – som mordet på den stakkels kvinde fra Eritrea viser.

 

Stadig flere eksempler understreger, at europæiske og danske politikere har lukket barbariet ind i vores samfund.

 

IS-krigere vil hjem for at blive opvartet af velfærdssamfundet

Her i Danmark oplever vi det også på en anden måde for tiden.

 

En større gruppe rabiate islamister drog til Syrien og meldte sig under terrororganisationen Islamisk Stat faner.

 

Vores myndigheder gav disse mennesker (eller deres forældre) adgang til vores land.  Dermed lukkede de barbariet ind i vores samfund.

 

Læs også
Danmark hærges mere og mere af voldskriminalitet – men ingen taler om indvandring i den forbindelse

I første omgang rejste en del af barbariets soldater ned til Syrien for at slås. Men så blev Islamisk Stat knust, og de fik pludselig en længsel efter at vende tilbage hertil og blive opvartet af det danske velfærdssamfund.

 

Man har gjort det svært at beskytte os selv

Nu er der så en stor debat om, hvad vi skal stille op med de IS-krigere, der vil tilbage til det Danmark, som de har udvist så stor foragt og aggression over for.

 

Et klart flertal i den danske befolkning vil ikke have dem tilbage til Danmark. Det tror da pokker. De opfatter sig selv som hellige krigere, der er parate til at føre væbnet kamp mod det frie danske samfund.

 

Men problemet er, hvor man skal gøre af disse krigsforbrydere. Af forskellige grunde er det meget vanskeligt at få dem retsforfulgt i Syrien, hvilket statsminister Lars Løkke Rasmussen har understreget.

 

Løkke siger, at vi har en forpligtelse til at lade mange af dem komme tilbage til Danmark. De har nemlig dansk statsborgerskab, og man kan ikke fratage dem dette statsborgerskab ifølge de internationale konventioner.

 

Politikerne har ansvaret for, at vi er havnet i denne ubehagelige situation. De lukkede alle disse mennesker (eller forældrene) ind i vores land. Og de uddelte statsborgerskaber med løs hånd.

Læs også
Alternativet holder hånden over dømte IS-krigere – se her hvordan

 

Det er helt uholdbart, at så mange mennesker – herunder stærke fjender af vores samfund – har fået dansk statsborgerskab med dertil hørende beskyttelse.

 

Man har lukket barbariet ind i vores fredelige samfund. Og nu fortæller de ansvarlige os, at vi er nødt til at acceptere det.

 

Man har gjort det nemt at blive dansk statsborger. Og man har gjort det svært for det danske samfund at beskytte sig selv, når de fatale konsekvenser af dette viser sig.

 

Man prøver at forskønne virkeligheden

Politikere, myndigheder og medier laver forskellige krumspring i deres forsøg på at forskønne den barske virkelighed.

 

Tag et aktuelt eksempel:

 

En 20-årig mand er netop blevet idømt syv års fængsel ved Retten i Kolding for to brutale voldtægter. Manden har afrikansk baggrund – ”somalisk af udseende”, som der stod i signalementet.

 

Men i en lokal avis bliver han konsekvent bare omtalt som ”vejlenser”. På den måde forsøger man at sløre, at disse alvorlige sexforbrydelser har rødder i en indvandring, som har bragt et fremmed kvindesyn til Danmark.

 

Langt flere grove voldsforbrydelser

En somalisk kvinde med seks børn er i dag for Retten i Svendborg tiltalt for grov mishandling af børnene.

 

En afrikaner fra Tchad stak i går to mænd ned på et asylcenter ved Ribe.

 

Og sådan går det i en jævn strøm.

 

Kan barbariske forbrydelser ikke begås af danskere? Jo, selvfølgelig. Der findes således også danske konvertitter, der har meldt sig til Islamisk Stat.

 

Findes der ikke mange fredelige indvandrere? Bestemt.

 

Men den ikke-vestlige indvandring har bragt langt flere grove voldsforbrydelser og langt mere voldelig, politisk fanatisme til Danmark.

 

Politikerne har lukket barbariet ind. Og de har slet ikke styr på, hvad de skal stille op med det.

 

https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/horrific-moment-screaming-woman-clings-14039374?_ga=2.157414714.1415654630.1550915770-1217657622.1550915769

 

https://denkorteavis.dk/2019/mer-kaempede-for-islamisk-stat-nu-vil-han-reddes-af-danmark/

 

https://vafo.dk/vejle/Voldtaegtssag-Politiet-fandt-den-mistaenkte-paa-Facebook/artikel/593709

 

https://denkorteavis.dk/2019/hasan-abdi-er-alt-de-politisk-korrekte-kalder-velintegrerede-han-blev-dansk-statsborger-og-sagde-tak-med-to-brutale-voldtaegter/

 

https://denkorteavis.dk/2019/hasan-abdi-er-alt-de-politisk-korrekte-kalder-velintegrerede-han-blev-dansk-statsborger-og-sagde-tak-med-to-brutale-voldtaegter/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…