Hun er flygtning fra Bosnien, nu vil hun have undtagelsestilstand i Sverige, hvor der er en bombesprængning hver 2. dag

En etageejdom i Linköping blev fredag raseret tilsyneladende af en enorm sprængladninger, der bevidst var placeret i bygningen. 250 lejligheder ødelagt og 19 mennesker på hospitalet.
To andre eksplosiner i Malmø tre dage senere.
Det var mandag. Her var der flere skudepisoder i Malmø. En mand i 20-årsalderen har mistet livet.

En mand i 20-årsalderen blev mandag eftermiddag dræbt af skud i et boligområde i Malmø.

 

Senere mandag var der yderligere en skudepisode i samme område. Her kom ingen personer til skade. (ritzau)

 

I hele landet blev der skudt seks forskellige steder. Fria Tider.

 

Skuddrabet fandt sted foran indgangen til et socialkontor mandag eftermiddag kort efter klokken et. Flere personer forsøgte at hjælpe offeret.

 

– Han lå i et buskads i fosterstilling, siger en kvinde til avisen Sydsvenskan.

 

En anden kvinde oplyser, at hun hørte to “smæld” og derefter så en bil forsvinde fra stedet i høj fart.

 

Den dræbte mand var i forvejen kendt af politiet. I 2018 blev et nært familiemedlem til ham ligeledes dræbt af skud i Malmø, skriver Sydsvenskan.

 

Mandag formiddag greb politiet i den sydsvenske by selv til våben, da en mand opførte sig truende på Malmøs centrale togstation.

 

På et pressemøde mandag eftermiddag oplyste politiet, at manden sagde, at han havde sprængstoffer og våben i de tasker, han havde med sig. Politiet skød ham herefter en eller to gange i benene.

 

Hovedbanegården blev evakueret, ligesom tog- og bustrafikken til og fra stedet blev indstillet i flere timer.

 

Steen Raaschou der i mange år har fulgt udviklingen i Sverige på snaphanen.dk skriver om situationen på baggrund af blandt andet en reportage i svensk TV:

 

Siden 2017 er Sverige ramt af 423 bombeeksplosioner. Det vil sige, at der har været en bombesprængning hver anden dag i landet.

 

TV-Avisen 18.30 og 21.00 havde Sverige og Malmø som emne, ligesom SVT Rapport, men ikke meget af et bud på den krigslignende tilstand, politikere har bragt landet ud i, og som vælgerne ikke for alvor har villet stemme imod. Eufemismen ‘bander’ var det mest konkrete, vi fik at vide. Der er heller ikke meget at hente hos politiet i Malmø. Det udtaler: “”Det är vår UPPFATTNING att folk ska känna sig trygga i Malmö.” Svenskerne flygter fra byen, men det har de gjort i 25 år, uden at det har gjort indtryk på de forbryderiske politikere.

 

Jeg kan godt hjælpe TVA, SVT og politiet lidt på gled: Det er multikulturen og det klansamfund, Sverige er på vej tilbage til efter ikke at have haft i tusind år. Med den demografiske udvikling, kan det kun blive værre. Sverige er ikke midlertidigt ødelagt, det er for altid. Undtagelsestilstand? Jo, det vil komme, men det er så enorm en indrømmelse af skyld, at det vil komme så sent som overhovedet muligt.

 

Bianca Muratagic, der er selv flygtet fra Bosnien opfordrer til at indføre undtagelsestilstand i Sverige:

 

Hun skriver blandt andet om baggrunden:

Två detonationer i Malmö, skottlossningar i Kalmar och Gottsunda under måndag och natt mot tisdag. Låt oss inte heller glömma mannen som hotade med sprängmedel på Malmö centralastation också på måndag, en misstänkt terrordåd och den största bombdåden i svensk historia som skadade 250 lägenheter och 19 personer fördes till sjukhus i Linköping för några dagar sedan. Avvärjt terrordåd i Kalmar. Otaliga knivhuggningar. Våldtäkter. Torterade djur.

 

Den kendte og respekterede indvandringskritiske økonom Tino Sanadaji har lavet denne opgørelse over disse hændelser, der indtraf inden for samme døgn:

• Två explosioner i Malmö inom två timmar
• Två Malmöbor beskjutna i ännu en skottlossning
• Hotfull man skjuten av polis på Malmö central
• Ung man sköts till döds i Malmö
• Mordförsök i Helsingborg
• Skottlossning i Tensta
• Skottlossning i Kalmar
• Skottskadad man påträffad i södra Stockholm
• Person hittad knivskadad i Salem
• Person knivskuren i Göteborg
• Flera kvinnor angripna av män i Gävle
• Tågvärd misshandlades av resenärer
• Flera skott har avlossats i stadsdelen Gottsunda i Uppsala
• Ny skottlossning i Uppsala…10-15 personer i bråk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…