Hvad koranen virkelig lærer om kristendom, vold og Islamisk Jihad – en bog alle bør læse

Af Jørgen Vium Olesen

 

ISLAM & TERRORISME

Hvad koranen virkelig lærer om kristendom, vold og Islamisk Jihad.

Af Mark A. Gabriel, Ph.D. Bogen Islam & Terrorisme bør alle læse. 

 

Marl A. Gabriel (Nyt navn) fortæller i den første del af bogen om sit meget dramatiske liv. Han var Imam, ved en moske i byen Giza i Ægypten indtil 1991. Samtidigt var han professor i Islamisk historie ved det mest anerkendte Islamiske universitet i verden, Al-Azhar i Cairo. Han rejste rundt i hele Mellemøsten og underviste i Islam´s historie. Som 12 årig kunne han Koranen udenad og var en anerkendt imam og lærer i den muslimske verden.

 

Volden igennem Jihad

Jihad-bevægelsen var meget aktiv i Ægypten på den tid. ”Nogle af mine venner og kollegaer var involveret i drab på kristne og afbrænding af kirker. De fulgte Koranens opfordring til Jihad imod de vantro. ”De mange modsætninger i Koranen, fik mig til at tvivle på Koranens ”åbenbaring” af den sande gud. Dette gav jeg udtryk for ved et møde med andre professorer ved universitetet”. Fortæller Mark Gabriel: ”hvorefter de forbandede mig, kaldte mig blasfemisk, spyttede mig i ansigtet, og sparkede mig ud af universitetet”. Mark fortæller videre:

 

Arrestationen

Kl. 3.00 om morgenen, dagen efter mit møde med professorerne, styrtede 15-20 personer fra det hemmelige politi med maskinpistoler ind i vores hus. Jeg blev arresteret og ført til et fængsel. Det viste sig at være et torturfængsel. I 15 dage blev jeg tortureret på det groveste. Jeg besvimede, da de piskede mig under fødderne. Jeg tilbragte en nat, stående i vand til skulderen med rotter, som skulle havde begyndt at spise mit hoved. Men de gjorde ingen ting. Jeg blev også lukket ind i et rum med en sulten glubsk hund, heller ikke den gjorde mig noget. Der var én der holdt hånden over mig. Til sidst lykkedes det for min bror, der havde en højtstående stilling i Ægypten, at få mig ud af fængslet.

 

Et år uden nogen tro

Jeg fik en stilling i min fars firma. Men jeg var forvirret, uden tro og uden Gud. Jeg led af kronisk hovedpine og besøgte regelmæssigt et apotek, hvor jeg betroede mig til en kvindelig farmaceut. Hun gav mig en Bibel som jeg straks begyndte at læse. Jeg læste hele natten, om morgenen gav jeg mit liv til Jesus og blev en kristen. Da min far hørte dette, skød han efter mig. Jeg måtte flygte og forlod mit hjem og min familie for bestandigt. Efter en rundrejse i Afrika, endte jeg i Sydafrika, hvor jeg konstant måtte flytte, fra hus til hus, for at skjule mig for forfølgere, der ville likvidere mig. Senere rejste jeg til USA, hvor jeg nu bor. Jeg måtte skifte navn for at gøre det sværere for mine forfølgere at finde mig.

 

Vigtig undervisning om Koranens lære

I de næste 200 sider af bogen underviser mark Gabriel om Islams sande natur. Terrorismen i Islam stammer fra Muhammeds liv og undervisning om Jihad. ”(Jihad) kæmper mod enhver, som står i vejen for udbredelsen af Islam. Eller bekæmper enhver, som nægter at blive en del af Islam. (Sura 8:39).

” Kæmp mod de vantro og slå dem ihjel overalt, hvor du finder dem, grib dem, belejr dem og læg dig på lur efter dem på enhver strategisk måde (i krig). Men hvis de angrer og begynder at bede regelmæssigt og praktisere regelmæssig velgørenhed, så lad vejen åbnes for dem, for Allah tilgiver atter og atter og er fuld af barmhjertighed.” – Ali oversættelsen. Sura 9:5

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

De muslimer der dør i ”hellig” krig er de eneste der er sikker på at komme i paradis. Alle andre muslimer ved ikke om de går fortabt eller kommer til paradis.

 

Hvad er gældende i Koranen

Der er en del modsigelser i Koranen. Et sted står der feks. at du må ikke drikke alkohol! Et andet sted står der, at det må du godt! Det samme gælder kvindernes hovedbeklædning, skal der bæres slør eller skal der ikke? Spørgsmålet om kærlighed og venlighed over for de vantro eller vold, drab og Jihad? er også spørgsmål som modsiges i Koranen. 

 

For at løse dette problem er de muslimske lærde blevet enige om, at de ”åbenbaringer” som Muhammed fik i de sidste år af sit liv, er dem der er gældende og de ophæver de vers han fik i de første år af sit liv. (Muhammed fik ”åbenbaringer” i ca. 22 år) Dette vigtige princip kalder de for Naskh

 

I begyndelsen af Muhammeds liv, hvor han boede i Mekka, talte han noget om kærlighed, fred og tilgivelse, Sura 2:62, 109. Men disse vers bliver ophævet (nasikh) i Sura 9:5 af sværdets vers, som Muhammed fik i den sidste del af sit liv, hvor han talte mest om Jihad, ”hellig” krig imod de vantro.

 

Her er et par citater fra Koranen som er gældende, da de er fra de sidste år af Muhammeds liv:

 

”De, der forkaster islam, skal dræbes. Hvis de vender sig væk (fra Islam), så tag (fat i) dem og dræb dem overalt, hvor du finder dem”. Sura 4:89, The Noble Quran.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

”Når du møder (i kamp – jihad for Allahs skyld) dem, som ikke tror, så slå (deres) nakker hårdt, indtil du har dræbt og såret mange af den. Bind derefter et bånd fast (om dem, dvs. tag dem som fanger). Sura 47:4, The Noble Quran.

 

”Åh, du som tror! Bekæmp de vantro, som er tæt på dig og lad dem finde hårdhed i dig og vid, at Allah er med dem, som er Al-Muttagun (de fromme).

 

Bemærk hårdheden i disse frygtelige hadefulde vers. En klar opfordring til at dræbe og slå de ”vantro” ihjel. Ikke så underligt at nogle ønsker at forbyde Koranen i de civiliserede frie samfund. Mange andre kriminelle vers kunne nævnes og fremhæves.

 

Koranen er ikke samlet i nogen tids kronologisk orden. Man samlede udtalelser fra slægtninge og efterkommere fra disse slægtninge af de personer der stod Muhammed nærmest ca. 150 til 200 år efter Muhammeds død. Man tog så de korteste udtalelser først, og de længste til sidst. Islam herskede allerede på det tidspunkt, over en stor del af Mellemøsten, Persien og Indien. Man skulle have et fælles skrift for at undgå disse selvmodsigelser. 

 

Den mest anerkendte biografi om Muhammeds liv og Hadith, blev skrevet ca. 100 år efter Muhammeds død.

 

Muslimers manipulering af vestlige journalister

Læs også
To bøger, der giver indsigt i muslimsk værdier og dannelsesidealer

Det er klart, at det er meget nemt for muslimer at manipulere uvidende vestlige journalister, når de f.eks. fremhæver et vers fra den tidlige del af Muhammeds liv, hvor han siger: ”Der er ingen tvang i religionen” men som nu er ophævet (nasikh) til fordel for det vers der nu gælder: ”Hvis en troende falder fra troen, så dræb ham” som Muhammed gav ordre til senere, sidst i sit liv.

 

Det er ikke sandsynligt at nogen Muslim ville begynde at forklare princippet Naskh, for vestlige journalister eller debattører. Den viden er forbeholdt muslimerne og islamisterne, som så kan vælge om de vil bruge vers der taler om kærlighed og forsoning eller de vers der taler om vold og drab på de vandtro. Muslimske talsmænd er mestre i af forfører vestlige journalister og tale med to tunger. Vor tids største komedieshow er i fuld gang for øjnene af os. Men det er der ikke noget forkert i for muslimernes side. Hvis de kan fører nogle bag lyset, så er det fint for dem, blot det fremmer Islams sag. Men de uvidende journalister og politikere, dem kan vi bebrejde, de er medskyldige i at en hel generation bliver bedraget og ført vild.

 

Jihad en ond strategi

Er det nu alle muslimer der efterlever Muhammeds, Koranens befalingen om Jihad? 

 

Det kan du læse meget mere om i Mark Gabriel´s svar på dette vigtige spørgsmål. Om Mediernes misinformation, om det store bedrag som journalister, TV stationer og de politiske korrekte personer videregiver til vor samtid. Om Muhammeds liv, de lande han indtog. Om Islams endelige mål. De tre stadier i Jihad. Moskernes betydning. Jihad i dag, dets grundlæggere. Jihad der breder sig og ekspandere i Vesten, og meget mere. 

 

Køb bogen, læs den og giv den til dine venner. Lad ikke dine børn eller børnebørn med rette kunne bebrejde dig fordi du intet gjorde for at for hindre islamiseringen af Danmark.

 

ISLAM & TERRORISME – Hvad Koranen virkelig lærer om kristendom, vold og Islamisk Jihad. Af Mark A. Gabriel, Ph.D.- Pris: 199,-kr. 258 sider – Indbundet.

Læs også
Islamisk skilsmisselov skaber ulykke i Danmark
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…