Video: Indvandrere overfuser og overfalder politifolk, der forsøger at anholde en afrikaner – de hjælpeløse betjente må give op

To politifolk blev angrebet, da de vil anholde en fræk indvandrer – statens autoritet i frit fald

I dag torsdag finder et retsmøde sted i den lille by Plauen i den tyske delstat Sachsen. På anklagebænken sidder den 23-årige indvandrer Sanad E. fra Libyen.

 

Han er sigtet for et sexoverfald på en kvinde på et værtshus. Desuden er han sigtet for at tage kvælertag på en anden kvinde, der forsøgte at komme offeret til hjælp.

 

Sanad E. skulle allerede have været for retten for en uge siden. Men han blev bare væk.

 

To politibetjente fandt ham ude i byen og satte ham ind i politibilen. Men så blev betjentene overfuset og overfaldet af flere indvandrere.

 

Forløbet kan ses på videoen her. Den demonstrerer en total mangel på respekt for politiet.

 

Politifolkene får tæsk

En af indvandrerne stikker sin mobiltelefon lige op i ansigtet på en ene betjent og filmer ham. Da betjenten forsøger at tage mobilen fra ham, griber indvandrerne fat i ham og giver ham og kollegaen tæsk.

 

Imens lister den anholdte libyer sin vej. Han melder sig dog senere hos politiet igen.

 

Videoen er optaget af en mand, der kommenterer forløbet på gebrokkent tysk. Han sympatiserer tilsyneladende med de tre mænd, der overfalder betjentene.

 

Betjentene synes overrumplede og hjælpeløse i situationen. De kan åbenbart ikke hamle op med indvandrerne.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

I den tyske avis Die Welt giver en mand, der er bodyguard af profession, udtryk for sin forargelse over, at betjentene er så dårligt trænede til at håndtere en sådan situation.

 

Parallelsamfundet følger sine egne regler

Politiet bliver simpelt hen overmatchet. Staten er ude af stand til at sætte sin autoritet igennem. Denne autoritet erstattes af et parallelsamfund, hvor indvandrerne følger deres egne regler.

 

Man er ligeglade med de myndigheder, der skal beskytte fredelige borgere. For man opdager, hvor svage myndighederne er. Det fører til mere vold i samfundet.

 

Sådan går det, når indvandringen flytter Mellemøsten til Tyskland – eller til Danmark.

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article181250902/Video-aus-Plauen-Polizisten-bei-Festnahme-eines-Libyers-angegriffen.html?wtrid=onsite.onsitesearch

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article181264622/Angriffe-auf-Polizisten-Taetern-fehlt-der-Respekt-vor-schlecht-ausgebildeten-Beamten.html

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

 

https://www.youtube.com/watch?v=ITs2c5pRsS0

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…