Ung kvinde blev stukket ned af syrisk flygtning og var tæt på at dø – rystede forældre offentliggør foto af deres hårdt kvæstede datter

Takket være forbundskansler Angela Merkel har Tyskland oplevet en massiv ikke-vestlig indvandring. Den har mange forskellige konsekvenser for det tyske samfund.

 

En af dem er rå vold i hverdagen.

 

Det har forældrene til den 24-årige Vivien K. oplevet på det smerteligste.

 

Vivien K. blev stukket ned af en 17-årig syrisk flygtning og svævede mellem liv og død. Onsdag kom hun ud af sin koma og ser nu ud til at overleve.

 

Men forældrene er naturligvis dybt rystede. Da Vivien var vågnet, besluttede de at dele deres oplevelse med hele Tyskland.

 

De offentliggjorde det foto af den hårdt kvæstede datter i hospitalssengen, som vi bringer her.

 

Til BILD siger forældrene: ”Alle skal se, hvad der blev gjort mod vores datter.”

 

Pludselig fik hun en kniv i maven

Det var en ganske almindelig lørdag aften for lidt over en uge siden. Vivien og hendes kæreste Domenic var en tur i det lokale supermarked i byen Burgwedel (Niedersachsen).

 

Inde i supermarkedet stødte de på to syriske fætre på 13 og 14 år. De sloges. Vivien sagde, at de skulle holde op, og Domenic blev involveret i noget skubberi.

 

Derefter forsvandt drengene fra butikken. Men da Vivien og Domenic kom ud, stod de der igen. Og denne gang var en 17-årig bror til den 14-årige med.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Det kom til håndgemæng og skænderi. Så stak den 17-årige Vivien i maven med en foldekniv. Hun sank stærkt blødende om, og de syriske drenge flygtede.

 

I flere dage var det meget usikkert, om hun ville overleve. Men nu ser det ud til, at hun klarer det. Dog ikke uden alvorlige skader:

 

Hendes milt og dele af bugspytkirtlen er fjernet. Hun har brækket flere ribben.

 

I første omgang sikres hendes forbindelse til livet af slanger med ilt, medicin og næring.

 

Én blandt mange syrere

Den 17-årige formodede gerningsmand kom til Tyskland i 2013. Han omtales som flygtning og er en del af den kæmpestore tilstrømning af syrere, som Tyskland har oplevet.

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

I øjeblikket sidder han i varetægtsfængsel.

 

Man kan se et foto af den 17-årige syrer ved at klikke på link nummer 1 i bunden af denne artikel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Foreløbig er han blevet anklaget for farlig legemsbeskadigelse. Men det afviser Viviens advokat. Han mener, at der er tale om drabsforsøg. Han siger:

 

”Den formodede gerningsmand har været indforstået med, at min klient kunne dø, da han stak hende ned.” (BILD)

 

Anklagemyndigheden understreger, at man endnu ikke er færdig med vurderingen af sagen. Der kan blive tale om ændringer i anklagen mod den 17-årige knivstikker.

 

Stribevis af knivstikkerier

For Viviens forældre overskygges alt andet naturligvis af ønsket om, at hun bliver rask – så rask, som hun nu kan blive.

 

Men de ønsker samtidig at sende en advarsel mod den rå vold i hverdagen, som rammer Tyskland. Derfor vil de have billedet af Vivien ud til så mange mennesker som muligt.

 

Læs også
Kritikere af stram udlændingepolitik aner ikke, hvad de taler om – her kommer en historie fra det virkelige liv

Der er da også grund til at slå alarm. BILD har registreret mindst 12 andre knivstikkerier i landet alene i den weekend, hvor Vivien fik kniven hugget i maven.

 

I Tyskland er det som i Danmark: Ikke-vestlige indvandrere og efterkommere er stærkt overrepræsenterede, når det gælder voldskriminalitet.

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/koerperverletzung/so-schwer-verletzte-der-messerstecher-vivien-55236024.bild.html

 

https://www.bild.de/regional/hannover/burgwedel/frau-nach-messer-attacke-aus-koma-erwacht-55233644.bild.html

 

https://www.bild.de/regional/hannover/messer/messer-attacken-in-ganz-deutschland-55206250.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…