TV-hold afslører en række moskeer i Tyskland – de fandt had mod Staten, had mod kristne og had mod jøder   

De fleste husker nok TV2’s “Moskeerne bag sløret”, hvor muldvarpe med skjult kamera i Århus, Odense og København dokumenterede hvad der foregik “inde bagved” i 8 moskeer.

 

“Brugen af muldvarpe og skjult kamera er stærke journalistiske midler, men det har ikke været muligt for os på anden vis at dokumentere de religiøse lederes rådgivning”,  se TV2’s baggrund for programserien her.

 

Nu har TV-selskabet ZDF i Tyskland lavet noget lignende.

 

Det er blevet til en 28 minutter lang rapportage som afdækker, at mange moskeer heller ikke i Tyskland så godt tåler, at der kigges ind “bag sløret”.

 

Den opsigtsvækkende video med ZDF dokumentaren kan ses her.

 

Gennemgående så prædikedes der had mod kuffarerne – “vantro” personer som ifølge islam fornægter den muslimske sandhed, hvilket også omfatter den tyske stat og de “sionistiske” medier. Det var også gennemgående, at prædikanterne hyldede sharialov, se Samhällsnytt her.

 

En af de imamer der kigges nærmere på i ZDF’s dokumentar, er Abul Baraa fra salafistmoskeen As-Sahaba i Berlin. Baraa beskrives som stjerne på den globale islamistscene.

 

“Lad Allah slå alle ihjel. De er under vore fødder, de er beskidte eftersom de fornægter islam. Allah skulle ville det, skulle I beskylde Allah for at lyve” ?

 

Udenfor myndighedernes rækkevidde

Susanne Schröter der er chef for Frankfurts forskningscenter om global islam, beskriver Abul Baraa som utrolig farlig. Han opfordrer aldrig til direkte handling, men gør det indirekte ved at lade forstå, hvad Allah gerne vil have der skal gøres.

 

På den måde kan han sprede sit had, og samtidig igangsætte, uden at myndighederne kan gøre noget.

Læs også
Politikere fik lusket en tilladelse til muslimsk bønnekald igennem – men nu melder alle problemerne sig

 

En anden måde han kommer udenfor myndighedernes rækkevidde på, er at arrangere rejser til Saudi Arabien for unge mænd.

 

Det er en slags genopdragelsesrejser for voksne. Det tager 14 dage og koster knap 4000 euro. Ingen aner hvad de lærer dernede, men Ismail Tipi, der selv er muslim, og som er ekspert i islamisme, vurderer, at de er farlige når de vender tilbage, se dokumentaren ved 07:06.

 

“Perler” fra ZDF’s dokumentar

As-Sahaba moskeen er under observation. Det er flere hundrede andre også. Det præcise tal vil myndighederne ikke oplyse (00:33).

 

Berlin er centrum for salafismen, som er den hurtigst voksende bevægelse (02:23).

 

Ismail Tipi fortæller om salafisternes nye strategi, som er at indoktrinere kvinder og børn til “nye” meninger og “nye” roller (07:59 og 09:16).

 

Læs også
Østrig går nye veje og lukker 7 moskeer – bla. een hvor små børn skulle spille døde soldater

Ung kvinde fortæller om muslimske børn der kun må have muslimske venner. Ingen kristne eller jødiske venner. “Det må jeg ikke”, siger de. Selv helt små børn har fortalt hende, at det vil medføre, at de kommer til at brænde i helvedesilden (9:40).

 

I flere af moskeerne har jihadister af forskellig art haft deres gang – både islamiske terrorister der har angrebet i Tyskland, og ledende IS-skikkelser der er draget til Syrien. Susanne Schröter fortæller om, at disse moskeer er under observation, men at det ikke hjælper noget, når observationerne ikke følges op med konsekvenser (13:19).

 

Susanne Schröter fortæller også om, at religionsfriheden medfører en udbredt berøringsangst, men at man må sætte en grænse mellem religion og en politisk ideologisk indstilling (13:36).

 

Jasmin fortæller om den islamiske ret til at bekæmpe vantro. Det hører med til at beskytte islam. Man skal kæmpe mod kuffarerne, der defineres som alle andre (15:16).

 

Kvinder spiller en meget central rolle i salafismens tjeneste. De beskrives af Susanne Schröter som et parallelt netværk. De er ikke mindre radikale. De er fuldstændigt overbeviste om det rigtige i ideologien, og de indoktrinerer både børn og andre kvinder (16:18).

 

Bourmenir Mohamed er imam i Assalam moskeen i Essen. Da han konfronteres med jihadisters gang i moskeen henviser han til, at det er et offentligt bedested, og da han konfronteres med TV-holdets afsløringer svarer han, at der i denne moske kun prædikes fornuftig islam, og det der der står i koranen. “Vi er ikke ansvarlige. Det der står i koranen formidler vi videre” (21:20).

 

Læs også
Sverige har fået et islamistisk parti – muslimer vil udnytte demokratiet til at få magt

Ali og Jasser ankom som flygtninge fra Syrien for 3 år siden, og opsøgte snart efter deres ankomst den lokale moske. De kunne ikke tro deres egne ører. At det var en pligt at islamisere, og at imamen der ikke ville lære de vantros sprog. At Tyskland er de ikke troendes land, som man skal erobre, fordi sharia skal gælde overalt. At det ikke er så slemt at slå vantro ihjel, fordi de jo er vantro (23:01).

 

Ali og Jasser kan ikke forstå, at der findes sådanne moskeer i Tyskland. De kan ikke forstå, at man kan sige den slags ting, uden at det får konsekvenser (23:38).

 

Der advares mod nøl  

Bund und Länder”, der er en central myndighed i Tyskland, har lagt sig fast på en konsekvent indsats mod salafistiske strukturer, men slår samtidig fast, at et generelt forbud mod salafister ikke er mulig (25:33).

 

Det er nøl, og den passivitet advarer Christoph De Vries (CDU) på det kraftigste imod. Sådan som det er nu med koranskoler, hvor børn og unge uge efter uge påvirkes af hadbudskaber, så gøres de parate og let tilgængelige for salafisterne i hundredtusindvis. Han mener, at de tyske myndigheder i langt højere grad skal tage kontrol på uddannelsesområdet over hele spektret fra børneniveau til uddannelsen af muslimske teologer (25:48).

 

Bevisførelsen er også meget vanskelig. Burkhard Freier der er præsident for Forfatningsbeskyttelsen i Nordrhein-Westfalen, taler om en “schwelle” – et gab eller et trin som udgør en meget stor hindring. Det er svært at bevise et direkte link. Der er konkret sagt det og det i moskeen, og som følge heraf er vedkommende gået ud i samfundet og gjort det og det (17:08).

 

Indtil videre har myndighederne i Tyskland kun lukket 5 moskeer.

Læs også
EU’s udenrigschef Mogherini er en katastrofe: Først lovpriste hun politisk islam, og nu fabler hun om, at EU skal lede hele verden

 

Alle problemers moder

Denne dokumentar havde salafismen som fokus, men uanset hvilken afart af islam det gælder, så er der ingen løsninger i sigte. Det skyldes, at islam er defineret i sin opposition, og har sin selvforståelse i kampen mellem os og dem – de rettroende og de vantro. Den kollisionskurs kan der ikke pilles ved, uden at modgå Allahs påbud og Muhammeds eksempel, og det vil fornærme millioner af muslimer. På den måde bliver de skrøbelige følelser islams skjold.

 

Problemet har sin rod i islam, og tiltager i relationen til vantro med religiøsiteten, uanset om det drejer som om shia- eller sunnimuslimer, eller om sidegrenen er salafisme eller wahabisme eller andet.

 

Herhjemme er der kun ét at gøre. Stop med at grave. Stop for import af muslimer. Vi står allerede dybt i hullet. Dernæst må vi gøre som De Vries tilråder, ikke at nøle i forhold til dem der allerede er her. Der må siges klart og tydeligt, at grænsen går ved udlevelsen af islam i sin helhed. Overskrides den grænse som Susanne Schröter taler om mellem religion og den politiske ideologiske indstilling, så går det simpelthen bare ikke her. Det liv er et tilvalg, og det må man praktisere i et islamisk samfundssystem.

 

Her vil det ødelægge Danmark som yndigt land, ligesom det vil ødelægge Tyskland og ethvert andet land der er funderet på frihed, lighed og sekularitet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…