Tre guldkorn om at rejse på budget

I takt med at sommerferien nærmer sig med hastige skridt, er der flere og flere danskere, som kigger efter gode rejsetilbud. Er du også på udkig efter et uimodståeligt rejsetilbud, skal du vide, at internettet boomer af gode tilbud på rejser lige nu.

 

Her får du tre guldkorn om at rejse på budget. Du kan spare mange tusinde kroner på din kommende rejse ved at gøre brug af de mange gode råd.

Bestil rejsen i sidste øjeblik

 

Skal du holde dine rejseudgifter nede, bør du enten bestille din kommende rejse i rigtig god tid eller i sidste øjeblik. Der er mange penge at spare ved at bestille en rejse – f.eks. en afbudsrejse – få dage før afgang. Lige nu finder du prisvenlige afbudsrejser til lande som Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Portugal, Italien, Bulgarien og mange andre solrige lande.

 

Savner du et bedre overblik over tidens bedste rejsetilbud, kan du besøge www.tripbuddy.dk, som holder dig opdateret med de mest attraktive afbudsrejser fra Billund, Kastrup, Aalborg og Aarhus. For at få fat i en afbudsrejse er det alfa og omega, at du kan tage en hurtig beslutning.

Vær så fleksibel som muligt

 

Fleksibilitet er et ekstra vigtigt nøgleord, når det handler om at rejse på budget, idet man kan spare en formue, hvis man er fleksibel. Med at være fleksibel mener vi, at du skal være åben for følgende:

 

  • … rejse fra en anden lufthavn end planlagt
  • … mellemlande i en eller flere lufthavne
  • … rejse tidligt om morgenen eller sent om aftenen
  • … rejse på en anden dato end planlagt

 

Jo mere fleksibel du er, desto flere muligheder har du for at opnå store besparelser. De kløgtige rejsende har for længst fundet ud af, at det kan være gunstigt at bestille en flyrejse med en eller flere mellemlandinger. Det kan endvidere være en god idé at rejse fra en svensk eller tysk lufthavn, hvis besparelsen er tilstrækkeligt stor. Dog skal man huske at medregne udgifter til benzin og slid, hvis man vælger at flyve fra en udenlandsk lufthavn.

Tegn en god rejseforsikring

 

Uanset hvor mange gange du har rejst uden at være kommet til skade, bør du ikke undervurdere, hvor vigtigt det er at have en rejseforsikring. Blandt de mest hyppige årsager til at folk får brug for deres rejseforsikring, finder man akut sygdom, skadestilfælde, tyveri og røveri. Afhængigt af hvor ofte du rejser, kan du enten tegne en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring. Sidstnævnte forsikring er naturligvis væsentligt dyrere end førstnævnte.

 

Hvad angår rejseforsikringer og problemer på rejsen, er det vigtigt at nævne, at man ikke behøver at tegne en forsikring for at modtage flyforsinkelse erstatning. Man har nemlig krav på erstatning ved flyforsinkelser og flyaflysninger med en varighed på minimum tre timer, uanset om man har en rejseforsikring eller ej. Er du i tvivl om, hvilke rettigheder du har, så læs mere på nettet. Det er slet ikke så kompliceret.

 

En god rejseforsikring koster normalt omkring 5-800 kr. om året pr. person – afhængigt af dækning og type. De penge er givet godt ud, idet forsikringen giver tryghed på rejsen.

 

Det er ingen fornøjelse at strande i udlandet uden en forsikring. Det kan mange danske rejsende skrive under på.

Læs også
Landegrænser for bankoverførsler udtværes af ny teknologi
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…