To mindreårige udsat for væbnet røveri, men politiet vil ikke udsende signalement af gerningsmænd – sagen lugter

Nacka Kommune i Stockholm-området var i december sidste år plaget af en række væbnede røverier på åben gade. Ofrene var mindreårige børn.

 

Nu er den gal igen i byen. Lørdag aften kom to mindreårige børn hjem til deres forældre og fortalte, at de var blevet truet med pistol til at aflevere deres ejendele, herunder mobiltelefoner.

 

Gerningsmændene var også relativt unge.

 

Sagen blev meldt til politiet, der satte en større eftersøgning i gang for at finde gerningsmændene. Men forgæves.

 

Man skulle formode, at politiet så udsendte et signalement bygget på ofrenes beskrivelse – ikke mindst for at forhindre, at gerningsmændene udsatte andre mindreårige for samme uhyggelige oplevelse.

 

Men nej. Det skete ikke.

 

Politisk korrekthed er vigtigere end beskyttelse af mindreårige

Anna Westberg fra det lokale politi siger til Dagens Nyheter: ”Vi vil ikke gå ud med andet signalement, end at det drejer sig om to unge gerningsmænd.”

 

”To unge gerningsmænd”? Dette komiske ’signalement’ freder reelt gerningsmændene.

 

Sagen lugter. Hvad er det for et hensyn, som politiet her sætter højere end at få fanget gerningsmændene og beskyttet mindreårige børn?

 

Svaret synes at være: Det er hensynet til den politiske korrekthed. Den er tilsyneladende vigtigere end børnenes ve og vel.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

”Af afrikansk oprindelse”

Da røvere hærgede byen i december, kom politiet for skade at omtale nogle af gerningsmændene som ”af afrikansk oprindelse”.

 

Men at fortælle noget om forbryderes etniske baggrund bliver i Sverige ofte betragtet som noget nær rendyrket racisme. Selv om formålet er at få fat i forbryderne.

 

Det skulle man åbenbart ikke nyde noget af denne gang. Så nu blev røverne lavet om til ”to unge gerningsmænd”.

 

Så meget har Selvmords-Sverige fjernet sig fra sund fornuft og almindelig anstændighed. I den politiske korrektheds navn lader man gemene forbrydere slippe og svigter mindreårige børn.

 

http://www.friatider.se/barn-pistolr-nades-i-nacka-polisen-vi-vill-inte-g-ut-med-ett-signalement

 

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

https://www.nvp.se/Nacka/Nacka/polisen-efterlyser-vittnen-efter-ranvag-unga/https://www.nvp.se/Nacka/Nacka/polisen-efterlyser-vittnen-efter-ranvag-unga/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…