Succes med Vildbjerg fodbold Cup igen i år

Foto: Ole Sørensen

Det betyder nu under disse dages sol og varme, at det nu er på 40. år, man har inviteret unge fra hele verden, til fodbold stævne i Midtjylland. Varmen tager fat i tørsten, i de 4 dage stævnet varer, hvor alt er sat på plads, af de mange ledere og hjælpere.

 

Vildbjerg er til dagligt, en mindre provins by tæt på Herning, men lige nu myldrer det af liv og mange sprog, fra det ganske Europa.

 

Man regner i store tal ved Vildbjerg Cup-

 

Således er der indrettet mange camping pladser i og udenfor Vildbjerg, så op mod 2.500 camping vogne og busser kan komme på plads.

 

Til de 1.900 kampe, er der 44 gode fodbold baner til rådighed i Vildbjerg og nabo byen Skarrild. Transport sørger gratis busser for alle 4 dage.

 

Flere store tal viser, at der er tilmeldt ialt 700 drenge og pige hold, fra 7 til 14 år- Der er lagt kampe således, at der er mange timer imellem spil og socialt samvær.

 

Man spiller ikke om penge.

 

Men der er nu alligevel præmier og udstyr for 3. 000 millioner kroner på højkant, når finalerne skal spilles på søndag, ved Vildbjerg Kultur og Fritids Center. Forinden har alle spillere, fået en Vildbjerg Cup trøje til evigt minde.

 

Stadion vil under solen, være fyldt med spillere og en del af de 9.000 forældre, der måske helst havde set deres hold i finalerne, i de mange årgangs klasser.

 

Camping pladserne og skolerne, vil derefter blive tømt for de mange spillere, hvor turen så vil gå, til de mange hjem lande ude i Europa, med endnu en succes oplevelse under fodbold trøjerne.

 

Læs også
Fodboldklub i Gellerup var indstillet til en pris for god integration – nu er den straffet for “ekstremt voldelig og truende adfærd”

Ole Sørensen har kigget på

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…