Skoleleder forbød indvandrerkvinde at hente sine børn ud af skolen midt i skoletiden – så tæskede moderen løs på lederen

Colourbox

En 43-årig kvindelig skoleleder i den østrigske by Graz fik forleden et alvorligt chok.

 

En 42-årig kvinde med indvandrerbaggrund dukkede op på skolen midt i skoletiden og sagde, at hun kom for at hente sine børn væk fra skolen. Hun havde gjort det samme flere gange før.

 

Skolelederen forklarede, at der var skolepligt i landet. Det betød, sagde hun, at forældre ikke bare kunne hente deres børn ud af skolen, når det passede dem. Kvinden måtte vente til skoledagens afslutning klokken 12.

 

Men det havde moderen absolut ikke tænkt sig at bøje sig for. Nu havde hun lige besluttet, at hun skulle et eller andet med børnene.

 

Slog løs med de bare næver

Så da skolelederen insisterede, fik moderen et raserianfald og blev voldelig. Hun slog løs med de bare næver på den fuldkommen overrumplede skoleleder.

 

Lederen måtte tage flugten og bringe sig i sikkerhed. Hun havde blå mærker og hudafskrabninger efter det voldelige overfald.

 

Det lykkedes for nogle tilstedeværende at berolige den aggressive mor. Hun bliver nu meldt til politiet.

 

De kultursammenstød, som masseindvandringen bringer med sig, antager mange forskellige former. Her var der tale om sammenstød i en særdeles fysisk form.

 

Tørre tæsk til en chokeret skoleleder, der bare passede sit arbejde. Uddelt af en kvinde, der ikke mente, at hun skulle indrette sig efter det østrigske samfunds regler.

 

http://www.krone.at/1630941

Læs også
Irakisk migrant dræbte sin samleverske, fordi hun sagde, at han ikke havde hår på brystet
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…