Politibetjent omfavner islamisk ekstremist – formanden for Dansk Politiforbund jubler!

Onsdag i sidste uge trådte det såkaldte maskeringsforbud i kraft. Det er først og fremmest et forbud mod, at muslimske kvinder bærer niqab og burka i offentligheden.

 

Burka tilhyller hele kvinden. Niqab skjuler alt bortset fra øjnene. Niqab er langt mest udbredt i Danmark.

 

To gode grunde til burkaforbud

Der er to gode grunde til at gennemføre et sådant ’burkaforbud’:

 

Den første grund er, at denne klædedragt fungerer som et fængsel for kvinden.

 

Islamistiske autoriteter påtvinger hende dette fængsel. Det kan være imamer, og det kan være fædre eller ægtefæller.

 

De fortæller hende, at dette fængsel kræves af Allah. Hun kan ikke frit vælge, om hun vil acceptere det. Hvis hun skal være en god muslim, må hun indhylle sig i disse gevandter.

 

Nogle kvinder underkaster sig og begynder selv at forsvare tilsløringen. Andre lider i stilhed.

 

Den anden gode grund til et burkaforbud er hensynet til frihed og åbenhed i det danske samfund.

 

Man kan ikke have et frit og åbent samfund, hvis man ikke kan se sine medborgeres ansigter. Muligheden for at se og aflæse medborgernes ansigter er en fundamental forudsætning for at kommunikere frit med dem og føle tillid til dem.

 

Folket mod medierne

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

For mange mennesker er disse to begrundelser for et burkaforbud lette at forstå. Det er formentlig baggrunden for, at et stort flertal af danskerne sagde ja til burkaforbud i en meningsmåling fra 2017.

 

Folk blev spurgt: ”Ønsker du et forbud mod at gå med burka i Danmark?” 59 procent svarede ja, 31 procent svarede nej. Ti procent svarede ”ved ikke”. (Norstat/altinget.dk)

 

Men langt de fleste journalister er venstreorienterede og politisk korrekte. Det har givet en mediedækning, der er ude af trit med den folkelige holdning.

 

Da en flok tilhyllede islamistiske kvinder i onsdags gennemførte en protestdemonstration mod burkaforbuddet, fik de således en medløbende behandling i en række store medier.

 

Betjent omfavnede islamist

Især ét optrin gav anledning til næsten rørstrømsk omtale: En kvindelig politibetjent omfavnede en af de protesterende islamister i niqab.

 

På en video af situationen, som kan ses længere nede, ser betjenten ligefrem ud til at kysse hende. Det store nyhedsbureau Reuters har udsendt et foto af omfavnelsen.

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede

 

Det er opsigtsvækkende, at en dansk betjent krammer en talskvinde for en voldsomt undertrykkende totalitær ideologi.

 

Totalitær ideologi

En totalitær ideologi er en politisk ideologi, der hylder et totalt diktatur. I et sådant diktatur vil magthaverne bestemme over alle dele af borgernes liv – også påklædning og andet, der for os andre hører til privatlivet.

 

Individet skal fuldstændig underkaste sig magtens bud.

 

Tre store totalitære ideologier har sat deres præg på det moderne Europa: Nazismen, stalinismen og nu islamismen.

 

De er indbyrdes forskellige. Men de har det afgørende til fælles, at de forkaster demokrati og frihed og fører til en uhyggelig undertrykkelse af individet.

 

Læs også
Bag politiets fine forklaringer på, at man ikke kommer ud til butikstyverier, ligger en langt barskere virkelighed

I Mellemøsten har islamismen således kostet liv og velfærd for mange tusind kristne, der stemples som vantro. Og den har medført en massiv underkastelse af kvinder.

 

Denne virkelighed hørte man dog næsten intet til, da de danske medier berettede om demonstrationen mod burkaforbuddet og betjentens kærlige omfavnelse af den islamiske ekstremist.

 

Chokerende udtalelser fra politiformand

Den velvillige mediedækning af den islamistiske protest er vel ikke så overraskende i betragtning af journalisternes venstreorienterede slagside.

 

Til gengæld er det chokerende at se samme reaktion fra formanden for Politiforbundet i Danmark, Claus Oxfeldt.

 

Han udtrykker til Politiken (3.8) sin begejstring for omfavnelsen af den islamistiske demonstrant: ”Jeg kunne godt forestille mig, at dette foto kunne gå verden rundt.” Oxfeldt fortsætter: ”Jeg synes, det viser mennesket bag uniformen.”

 

Han ser optrinnet som et eksempel på, at Politiforbundet vil være ”i øjenhøjde med befolkningen”. Hvad er det for noget snak? Befolkningen støtter absolut ikke islamisternes kamp mod burkaforbuddet.

Læs også
Politiet fik lavet en video, der skulle vise, hvor indvandrervenlige man er – men så gik det helt galt

 

Skal heller ikke kramme nazister

Det er fint, at danske betjente optræder venligt. Politifolk kan også kramme, hvem de vil – når de er privatpersoner.

 

Men det er aldeles ikke fint, at en betjent i funktion, der repræsenterer de danske myndigheder, står og krammer en islamist, som bekæmper vores frihed.

 

Det ville absolut heller ikke være fint, hvis danske betjente stod og krammede nazister eller andre repræsentanter for en totalitær ideologi – fordi de syntes, at de trængte til lidt kærlig omsorg.

 

Dansk politis ledelse burde gøre dette krystalklart i forbindelse med den aktuelle sag – også over for den krammende kvindelige betjent.

 

Fagforeningsbossen jubler

I øvrigt er det muligvis den samme politibetjent, der optræder på en video fra 2014, som kan ses i bunden af artiklen. Her viser en kvindelig betjent varme følelser over for nogle demonstranter med skøre konspirationsteorier.

Læs også
FN går imod burkaforbud – de lukker øjnene for, at mange forbrydelser bliver begået i ly af burka

 

Så måske skal man ikke lægge det store politiske budskab i hendes omfavnelse af niqab-kvinden. Måske løber den slags situationer bare af med hendes følelser. Det vides ikke, for hun har ikke villet udtale sig.

 

Det vil hendes fagforeningsboss Claus Oxfeldt til gengæld. Og han jubler over omfavnelsen …

 

Her er en video, der viser optrinnet med betjenten via Uriasposten

Se også her

Video fra 2014 via Uriasposten

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…