Seks indvandrere kastede ting efter andre gæster i svømmehallen og opførte sig ‘upassende’ – til sidst blev politiet tilkaldt

Modelfoto, Colourbox

En gruppe unge mænd skabte så meget ballade i en svømmehal, at personalet måtte ringe efter politiet.

 

En gruppe unge mænd på mellem 17 og 18 år ødelagde det for mange andre gæster i Hillerød Svømmehal.

 

De råbte efter både personale og gæster i svømmehallen og kastede baderinge efter folk, og da de nægtede at forlade stedet, måtte politiet gribe ind. Det skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

 

De seks unge mænd havde alle anden etnisk baggrund end dansk. Det siger Carsten Larsen, der er direktør i FrederiksborgCentret, som Hillerød Svømmehal hører under, til TV2 Lorry.

 

De får nu en længere karantæne fra svømmehallen:

 

– De er foreløbig ikke velkomne længere. De generede gæsterne og kastede ting efter dem. Da vores livreddere bad dem holde op eller forlade stedet, grinte de bare. De fik at vide, at vi ville ringe efter politiet, men det var de ligeglade med, siger han til TV 2 Lorry.

 

Svømmehalsdirektøren oplyser til TV2 Lorry, at det ikke er første gang, at man har oplevet problemer med unge mænd, der ikke vil følge svømmehallens reglement og opfører sig upassende.

 

– Det oplever vi engang imellem, og når det sker, udløser det karantæne. Typisk er de ude på at genere andre gæster eller gøre et godt indtryk på hinanden. Men det finder vi os ikke i. Vi har derfor en aftale med politiet og SSP om, at vi hellere ringer en gang for meget end for lidt, siger Carsten Larsen.

 

Danske drenge kan også lave ballade siger han. Men der er åbenbart særlige problemer med drenge og unge mænd med indvandrerbaggrund. De har ingen respekt for kvindelige livreddere:

 

– Det er lidt af begge dele. Men der er flere danskere, der har tradition for at gå i svømmehallen. Og vi ser desværre nogle gange, at der er visse unge mænd, der ikke mener, at vores kvindelige livreddere skal bestemme over dem, siger han til TV2 Lorry.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…