Mellemøstlig mand skød mod altan – det virker planlagt, siger politiet

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter skud tirsdag nat i Bymuren og øger sin tilstedeværelse i området.

 

Tirsdag nat (22-05-2018) modtog Københavns Vestegns Politi ca. kl. 00.45 anmeldelse om skud afgivet i Bymuren i Avedøre.

 

Politipatruljer rykkede massivt ud i området, og undersøgelser viste, at der var afgivet otte skud mod Bymuren 96.

 

Her blev glasafskærmning til en altan på anden sal blev ramt. Der var beboere til stede i ejendommen på gerningstidspunktet, men ingen kom til skade.

 

I forbindelse med sagen efterlyser Københavns Vestegns Politi en gerningsmand:

 

Han beskrives som en mand med mellemøstligt udseende, 170-175 cm høj og kraftigt bygget. Han havde sort fuldskæg, tydelige kindben og var iført en mørk hue, mørkt tøj og sko med reflekser.

 

– Vi er meget interesserede i oplysninger specifikt om ham eller hvis nogen i øvrigt har set eller hørt noget mistænkeligt i området omkring gerningstidspunktet, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

 

Københavns Vestegns Politi efterforsker i forvejen skudepisoder i Avedøre for et par måneder siden og vil ikke udelukke en sammenhæng.

 

– Episoden i nat virker planlagt og uden at kunne gå i detaljer, tyder dele af efterforskningen i øjeblikket på, at motivet skal søges i uoverensstemmelser mellem kriminelle personer omkring handel med narkotika. Men det – og eventuelle sammenfald med andre episoder – skal vores efterforskning klarlægge, siger Peter Malmose.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…