Karl Martel bremsede muslimernes erobring af Frankrig i 732 – men i stedet for en statue af ham giver myndighederne grønt lys for … en moské

PARIS: Det var i Poitiers, Charles Martel i år 732 bremsede den muslimske fremmarch.

 

 

I Poitiers slog Charles Martel en arabisk hærskare under kommando af Abd el-Rahman.

 

Ikke alene blev videre muslimsk udbredelse mod nord standset, men Charles Martels sejr blev indledningen til befrielse af Aquitanien og Langedoc.

 

Martel betyder hammer, og det var netop den knusende sejr, der indbragte sejrherren dette hædersnavn.

 

I dag må man lede forgæves efter statuen til minde om Charles Martel i Poitiers. Pladsen er overtaget af en moské med en 22 meter høj minaret, betalt af emiratet Qatar.

 

Imam Boubaker El Hadj Amor siger, at takket være Allah og to socialistiske borgmestre lykkedes det at få byggetilladelse til at opføre moskéen på en 7.000 kvadratmeter stor grund.

 

De to borgmestre fortjener absolut at nævnes ved navn for deres rolle i sagen. De hedder Jacques Sautrot og Alain Claeys.

 

Da aktivister protesterede med bannere, som beklagede at taberne 732 generationer efter Charles Martels sejr kunne ynkes som martyrer, var det ikke dem, der fik støtte.

 

Tværtimod fik imam Amor uden protest fra franske myndigheder lov at betegne aktivisterne som racister.

 

I dag kan 700 troende muslimer samles i en bedesal i Qatar-moskéen for at takke Allah for fred på ruinerne af nederlaget fra 732.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Kristne efterkommere af Martel fordømmes af myndighederne, hvis de drister sig til at beklage den fortsatte islamisering af Frankrig.

 

Man vil lede forgæves.

 

Her forklarer imamen overordentlig tilfreds om moskéen der er blevet bygget i byen hvor muslimerne blevet slået:

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…