Mor og ni-årig datter overfaldet med økse midt om natten i deres hjem – en 40-årig mand er anholdt og tiltalt for drabsforsøg

Arkiv, google map

Natten mellem torsdag den 10. maj og fredag den 11. maj blev et sandt mareridt for en mor og hendes ni-årige datter i deres hjem i Greve

 

Ved tre-tiden tidligt fredag morgen brød en hætteklædt mand ind i hjemmet og overfaldt moderen med en økse. Det skete mens datteren var til stede. Hun blev også slået men med hånden, skriver EkstraBladet 14.5.

 

Angrebet var så voldsomt, at moderen på et tidspunkt var i livsfare, ligesom hendes ni-årige datter også blev udsat for vold.

 

En 40-årig mand, der mistænkes for drabsforsøget, blev lørdag den 12. maj fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Roskilde og varetægtsfængslet frem til den 7. juni.

 

Der er nedlagt navneforbud i sagen. Den anholdte nægter sig skyldig.

 

Men der var blodspor på hans cykel og han havde et par sko magen til dem, der var aftryk af på gerningsstedet.

 

Kvinden og manden havde indtil for nylig dannet par, men kvinden havde gjort det forbi.

 

Politiet: Et usædvanligt brutalt og voldsomt drabsforsøg

Københavns Vestegns Politi er i en pressemeddelelse meget tilbageholdende med oplysninger.

 

”Der eneste jeg på nuværende tidspunkt kan sige er, at der er tale om et usædvanlig brutalt og voldsomt drabsforsøg, hvor den forurettede kvinde har været udsat for omfattende skarp og stump vold og været i livsfare, ligesom hendes ni-årige datter, der var tilstede ved overfaldet, også har været udsat for vold,” oplyser vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, Københavns Vestegns Politi og fortsætter:

 

”Vi efterforsker sagen massivt, og der udestår forsat en omfattende række efterforskningsskridt i sagen.”

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Under grundlovsforhøret kom det ifølge DR frem, at der var tale om en økse.

 

Efterlyser vidner, der kan have set noget mistænkeligt

Bjørn Kierkegaard oplyser, at Midt- og Vestsjællands politi er interesseret i at høre fra vidner, der måtte have set, hørt eller oplevet noget mistænkeligt i eller omkring området ved Olsbækhave i Greve natten mellem torsdag den 10. maj og fredag den 11 maj i tidsrummet fra omkring midnat og til klokken fire om morgenen.

 

Blandt andet, om nogen skulle have bemærket en person klædt i mørkt tøj og måske kørende på en cykel.

 

Hjælp politiet med at lede efter bortkastede ting

Ligeledes er politiet interesseret i at høre fra nogen, som har set eller fundet efterladte genstande.

 

Det drejer sig om en mørk jakke og mørke blålige bukser samt en sort elefanthue og kondisko eller gummisko.

 

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

De kan være efterladte i skraldespande, i grønne områder og stisystemer eller i søer og moser i området omkring Olsbækshave mod nord og ned mod strandområdet i østlig retning samt i de grønne områder omkring Greve Idrætscenter og videre i sydøstlig retning til området omkring Lundemosen og videre ned mod Mosede Strand og Karlslunde Parkvej mod syd, oplyser politiet.

 

”Vi har fortsat behov for så mange gode oplysninger som overhovedet muligt fra befolkningen i en sag af så grov og voldsom karakter som i denne her.”, understreger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard.

 

Du kan kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…